2777
2789
عنوان

🥲 بیاین

124 بازدید | 17 پست

سلام 🥲من ی موضوعی داره اذیتم میکنه من ۸ ماهه نامزد کردم ..از زن داداش گرفته تا  عروس عمو نامزدم ۲۴ ساعت زنگ میزنن براش ک کارا شخصیشونو بره انجام بده واسشون منم اوایل چیزی نمیگفتم ... میگفتم اشکال نداره کمک کن ولی حالا میبینم هی زیاد تر میشه اقد که اونا زنگش میزنن من نمیزنم .. در صورتی ک من اصن شوهرا اونارو در حد ی سلامم زوری میبینم ... چیکار کنممممم

وا چ پروعن😐🚶

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این دقت کن که تو تازه نامزد کردی و رفتی تو اون فامیل ولی نامزد شما با اونا بزرگ شده

این حرفم به این معنی نیست که حرف شما منطقی نیست اتفاقا خیلی منطقیه

ولی راه حل یک شبه یا حرف با زور و لحن بد جواب نمیده ذره ذره با لحن خوش اونم ب طوری ک خواسته تو مستقیم بیان نکنی جواب میده

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

با همسرت حرف بزن 

بگو کمک به دیگران و کار ثواب خوبه ها ولی اول از راضی بودن من اولویت باید واست داشته باشه 

بیزحمت تا سر خونه زندگیمون نرفتیم این موضوع رو خودت با خانوادت حل کن واگرنه مشکل میشه

عزیزم این کاربایدتوسط همسرت حل بشه. خیلی منطقی باهاش حرف بزن درواقع روشنش کن مرداگاهی هیچی نمیفهمن پس براش توضیح بده وخودتومثال بزن.بزاربدون بردن اسمی ازتوحل کنه. توهم به چشمشون آدم خوبه باش.  

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

عزیزم از الان جلوشو بگیرا وگرنه بعدا خیلی سختت میشه من یکیو میشناسم ک شوهرش کارای بقیه رو میکنه و بعضی وقتام ترجیح میده ب زندگیش عادت کنه پیرت میکنه ها شوهرت انقد رو داده اینجوری شدن بهش بگو جمع کنه این رفتارارو ‌اینی ک من میگم مرده ۵۵سالشه زنه ۴۰اینا وقتی از زنه میپرسی میگ من نفهمیدم زندگیم چیشد فقط صرف کارای خواهر برادراش و این و اون گذشت و خیلی افراطی بود

به این دقت کن که تو تازه نامزد کردی و رفتی تو اون فامیل ولی نامزد شما با اونا بزرگ شده این حرفم به ...

همین کارو انجام دادم ولی اینا پروتر از این حرفان ک به خودشون بگیرن .. اخه اون دوران مجردی تموم شده بقول شما اون چند سال با اوناس ولی الان دیگ متاهله فرق داره با سالا گذشتش 

همین کارو انجام دادم ولی اینا پروتر از این حرفان ک به خودشون بگیرن .. اخه اون دوران مجردی تموم شده ب ...

تو روی همسرت مانور بده ن بقیه

اینو از منی که شیش سال متاهلی داشتم با شرایطی که کل طایفه شوهرم(وقتی میگم کل طایفه منظورم دقیقا کل طایفس)از من متنفر بودن میشنوی

شوهرت پشتت باشه عالم و ادم جلوت باشن هیچ غلطی نمیتونن بکنن شوهرت گوش به فرمان توعه

برای من یک پروسه پنج ساله بود پس زیاد عجله نکن

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!
تو روی همسرت مانور بده ن بقیه اینو از منی که شیش سال متاهلی داشتم با شرایطی که کل طایفه شوهرم(وقتی ...

🥲💔خیلی اذیتم بخدا نمیدونم چیکار کنم ... اقدم بم گفته مشکل خودته خودت مریضی 😔 تو شکاکی تو نم چییی ...