2777
2789
عنوان

بارداری با قرص اورژانسی

10756 بازدید | 47 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنین 

من روز ۱۵ سیکلم متاسفانه کاندوم پاره شد مقداری از منی داخل رفت دو ساعت بعدش یک قرص اورژانسی ۱.۵ خوردم و ۲۱ ساعت بعد بازم دوباره ۱.۵ خوردم . 

تازه سرمای شدید خوردم ملی امپول دگزا سفازولین انتی بیوتیک و .. اینا دارم میخورم 

واقعا گیج و منگم . میترسم با این وضعیت تداهل هم پیش بیاد و حامله بشم 

دم نوش قاعده اور قوی دارم بخورم؟ یا منتظر بمونم تا موعدم که یک فروردینه؟ 

۶ روز از مصرف قرص کذشته و پ نشدم هنوز

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن و استرس نداشته باش آن شاالله باردار نیستی ولی اگه یه درصد فقط یه درصد بودی بدون واقعا خواست خدا بوده که با اینهمه کارها باز هم خواست بیاد به این دنیا

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

منتظر بمون من باوجود خوردن قرص اورژانسی باردار شدم و متاسفانه سقط شد خیلی دردسر کشیدم خیلی

یعنی منم حامله میشم 😭 راستش بچه نمیخوام 

یعنی کلا بدنم سالم نیست همه جام درد میکنه جون بارداری ندارم

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
صبر کن و استرس نداشته باش آن شاالله باردار نیستی ولی اگه یه درصد فقط یه درصد بودی بدون واقعا خواست خ ...

عزیزم من بیماری روده دارم معده درد دارم کلی کار دندونپزشکی تا همین الانشم یه عالمه قرص و دارو خوردم 

راستش اول خدا برای ما قدرت انتخاب و اختیار گذاشته

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
دمنوش که فایده نداره منم باردار شدم متاسفانه  ولی سقط کردم چون اصلا نمیتونستم نگهش دارم فقط ...

دم نوشی که دارم خیلی قویه قبلا بی دلیل پریود نمیشدم شب خوردم صبح شدید پریود شدم 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
عزیزم من بیماری روده دارم معده درد دارم کلی کار دندونپزشکی تا همین الانشم یه عالمه قرص و دارو خوردم& ...

زعفرون غلیظ دم کن بخور چند باری . پریود میشی 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
یعنی منم حامله میشم 😭 راستش بچه نمیخوام  یعنی کلا بدنم سالم نیست همه جام درد میکنه جون باردار ...

هکه چیز دست خداست ولی خواهش میکنم جلوگیری کنید اگر واقعا بچه نمیخوایید حتی ب قرصم اعتمادی نیس