2777
2789

سلام مامانا و خانومای با تجربه و مهربون ❤

پسر من چند روزه تو دفع مدفوع مشکل پیدا کرده جوری شده که موقع ایی که دستشویی داره ب خودش میپیچه و خیلی خیلی کم شلوارشو کثیف میکنه ولی وقتی میبرمش دستشویی میگه  ندارم. از صبح شیش هفت تا شلوار اینمدلی کثیف میکنه بنظرتون ازچیه؟ایا دکتر ببرمش ؟ به کمکتون نیاز دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من دقیقا دوهفته اینطوری بود درعرض دوهفته هم هرروز کارمن این بود شلوار بشورم به قول شما خیلی کم شلوارش کثیف میشد و شکمش درد داشت من دوبار شیاف استفاده کردم براش فقط باهمون شیاف شکمش کار میکرد بعد دوباره برمیگشت به حالت قبل 

هرسریم شکمش کار میکرد اونقدر گریه میکرد من یه شب وقت خواب اخرین بار که دستشویی میرفت به سرنگ روغن زیتون زدم ووقتی شلوارشو میپوشوندم اروم از پشت یه مقدارروغن زیتون به داخل زدم از فرداش شکمش قشنگ کار کرد ودرست شد الحمدلله

دوس نداره بره دستشویی ؟ شاید نگه میداره  دل درد داره؟

الان یک سال ک از پوشک گرفتم میرفت دستشوویی فقط چند روزه ک اینمدلی شده .ازش هم میپرسم دل درد داری میگه ن 

خب مسهل بهش بده  آب پرتقال طبیعی تو غذاش روغن زیتون بریز کره لواشک و آلوچه...رب انار  ...

خیلی ممنون 🌹آلوچه رو امتحان کردم بقیه رو هم بهش بدم شاید خوب شد ... 

عزیزم پسر من دقیقا دوهفته اینطوری بود درعرض دوهفته هم هرروز کارمن این بود شلوار بشورم به قول شما خیل ...

خداروشکر ... پسر من مشکلی نداره و جاییش هم دردنمیکنه ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ... ممنون بابت کمکت 

خداروشکر ... پسر من مشکلی نداره و جاییش هم دردنمیکنه ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ... ممنون بابت کمکت ...

پسر منم فقط شکمش درد میکرد و چون موقع دفع خیلی درد داشت من احساس کردم هموروئید داره