2777
2789
عنوان

کسی می دونه درآمد خیاطی چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 22 پست
ایده ات جالب به نظر نمیرسه مخصوصا اینکه قراره ۱۵ تومن هم اول کار خرج کنی با راسته دوزی هم خیاطی یا ...

خب چرخ قیمت پایینتر بخرم چی

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
من چند ساله خیاطی می کنم و الان هم در حال آموزش دیدن هستم

یاخدا یعنی کامل یادنگرفتین شما توخونه کارمیکنید یا کارگا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا یعنی کامل یادنگرفتین شما توخونه کارمیکنید یا کارگا

تو خونه خیاطی می کنم فعلا برای دوست و اشناهام می دوزم ،اگر بخواهی خوب یادگیری باید دوره های مختلف بری الان مثل قدیم نیست فقط دوتا دوره نازک دوزی و ضخیم دوزی داشته باشه ،مانتو ،شومیز ،شلوار ،لباس کودک ،لباس شب ،ژورنال دوزی ...هرکدوم یه دوره چند ماهه جدا هست 

خب چرخ قیمت پایینتر بخرم چی

چند میدن بهت 

حساب کن ببین چقدر کار کنی هزینه اولیه ات جور میشه

به نظر من ولی شروع کن یاد بگیر خیاطی رو

در این صورت هست که درآمدت خیلی بالا میره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چند میدن بهت  حساب کن ببین چقدر کار کنی هزینه اولیه ات جور میشه به نظر من ولی شروع کن یاد بگی ...

شما خیاطی هستین؟

شما خیاطی هستین؟

چطور ؟ سوالی دارید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊