2777
2789
عنوان

کسی می دونه درآمد خیاطی چطوره؟

1712 بازدید | 22 پست

می‌خوام چرخ بخرم حدود ۱۵میفته قیمت چرخ می‌خوام کار از تولیدی بیارم خونه راسته دوزی کنم .البته اینم بگم تاحالا خیاطی نکردم می‌خوام چرخ بخرم ک یاد بگیرم کاربگیرم بیارم خونه.بنظرتون میصرفه هزینه چرخو بدم؟؟خواهشا جواب بدید خیلی ظروریه

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

کارت خوب باش و مشتری جذب کنی بالا

ی پیرهن سادع بدوزی بالای 700میگیرب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنظر من وقتی خیاطی بلد نیستی این کار و نکن زده میشی کارتم خوب در نمیاد پس درامدتم کم میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری خود‌ کارگاهی جایی کار کنی؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

چرا خیاطی رو حرفه ای یاد نمی گیری اینجوری قطعا ارزش داره چرخ بگیری و درآمدش هم خوبه ولی سری دوزی رو ...

خب می‌خوام اول چرخ بگیرم ک یاد بگیرم برم کلاس زمان می‌بره حوصله کلاس رفتن ندارم

چرا خیاطی رو حرفه ای یاد نمی گیری اینجوری قطعا ارزش داره چرخ بگیری و درآمدش هم خوبه ولی سری دوزی رو ...

سری دوزی همون راسته دوزیه؟

اگر می خواهی زود به درآمد برسی به نظر من دنبال کار دیگه ای باش

شما خیاطی کردین.؟خیاط هستین؟ببخشید اینقدر سوال میکنم

خب می‌خوام اول چرخ بگیرم ک یاد بگیرم برم کلاس زمان می‌بره حوصله کلاس رفتن ندارم

ایده ات جالب به نظر نمیرسه

مخصوصا اینکه قراره ۱۵ تومن هم اول کار خرج کنی

با راسته دوزی هم خیاطی یاد نمی گیری 

فقط صاف دوختن رو یاد می گیری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سری دوزی همون راسته بدوزیه؟

یه بخش های از کار سری دوزی همون راسته دوزی که اگر بلد نباشی خوب درنمی آد آدم فکر می کنه یه خط صاف رو زیر چرخ میزاره ،با کوچک ترین لرزش دست دوخت کج میره و دوباره مجبوری بشکافیم و از اول دوخت بری ،من که چند ساله خیاطی می کنم اگر کاربر کشی نکنم ممکن موقع دوخت زیر چرخ دستم تکون بخوره ،کار م زیاد بشه

بچه کوچک دارم نمیشه برم بیرون خونه

خب عزیزم من یه دوره ی ۲ ساله بخاطر علاقه م کار شما رو انجام دادم نمیگم درآمدش بده..نه خب اگر کار و سفارش بگیری و دستت تند بشه خوبه بدک نیست!!ولی ولی ولـی خیلی شغل آسیب زایی هست...من در عرض ۲ سال کار کردن کتف و گردنم و شونه هام تمام آسیب دید با اینکه من خیلی رو نشستن و مدل صندلی و ارتفاع استاندارد میز کارم حساس بودم تا کمترین آسیب ببینم

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻