2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین😭

219 بازدید | 31 پست

سلام

نامزدم چند ماهه خیلی سرفه میکنه انگار یه چیزی تو گلوشه گلودرده همش وقتی سرفه میکنه از گلوش یکم خون میاد وقتی گلوشو ماساژ میده خونش زیاد میشه بهش میگم برو دکتر میگ پول ندارم😭 میگ اگ چیز بدی باشه اذیت میشم اینجوری حداقل نمیدونم چمه😭

بچها بنظرتون چشه بخدا از وقتی گفته دارم سکته میکنم تازه الان گف بهم😭

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
1
33%
.
1
33%
.
0
0%
.
1
33%
🖤💔🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا بیاین😭دارم سکته میکنم😭

حتما بره دکتر گلو درد نیس

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

باید بره دکتر ما چی بگیم مگ مختصصیم ؟یچی بگیم اگ خدای نکرده بدترش کنه چی دکتر حتما صبح برین اگ دفترچه داری ببر کمتر حساب میکنه یا ب داروخانه بگین ی داروی بده

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

ما که نمیتونیم از اینجا نظر بدیم.چجوری پول دکترنداره اومده نامزد کرده آخه ؟ داره از سر باز میکنه.بجای اینجا نظرخواهی کردن ببریدش دکتر.مسئول خودش تنهاکه نیست، مسئولیت آرامش شما رو هم داره

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ما که نمیتونیم از اینجا نظر بدیم.چجوری پول دکترنداره اومده نامزد کرده آخه ؟ داره از سر باز میکنه.بجا ...

نامزدم نیس نوشتم نامزدم ک نبندن تاپیکمو

😭گوش نمیکنه هرچی میگم

🖤💔🙂