2777
2789
عنوان

زخم معده

2231 بازدید | 31 پست

کسی تجربه ای دارههه؟‌

میشه بگید باید چ رژیم غذایی داشته باشم؟! 

هیچی نمیتونم بخورم اشتها ندارم

و تا چیزی نخوردم دردم آروم نمیگیره 

و از درد ب خودم میپیچم و خون بالا میارم  

دکتر گفت باید بستری بشی ولی فعلا حوصله بیمارستانو ندارم 

نمیخام دارو استفاده کنم 

شما واسه درمانتون چیکار کردین؟ 

.C'est la vie

من اسید معده ام زیاد بعضی موقع زخم می شه همیشه یه بیسکوئیت پیشت باشه معدهدات و خالی نزار

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم داری نمیخای دارو استفاده کنی ؟؟بی میخای چیکار کنی ؟؟اگر نری دارو نگیری کیشه سرطان معده 

نع

یکی می‌گفت دارو استفاده نکردم با رژیم غذایی اوکی شده! 

هوم می‌دونم 

.C'est la vie

من اسید معده ام زیاد بعضی موقع زخم می شه همیشه یه بیسکوئیت پیشت باشه معدهدات و خالی نزار

تهوع نمیزاره چیزی بخورم 

اشتها ندارم اصن

ولی از اون طرف تا چیزی نخورم آروم نمیشم 

میسی بیب🤍

.C'est la vie

تهوع نمیزاره چیزی بخورم  اشتها ندارم اصن ولی از اون طرف تا چیزی نخورم آروم نمیشم  میسی ...

ان شاءالله خوب می شی

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

من درد معده داشنم دو دوره امپرازول مصرف کردم همزمان مرکبات،نوشابه،همه غذاهای با طبع سرد رو حذف کردم،بعد سه ماه خیلی خیلی بهترم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست