2777
2789
عنوان

شما هم جای من بودین حسرت میخوردین ؟

221 بازدید | 11 پست

من یه اخلاق بدی دارم خیلی خودمو زندگیمو مقایسه میکنم بااین و اون 

یعنی متنفرم از اینکارم ولی دست خودم نیس 

ما مستاجریم..طبقه همکف یک ساختمون چهارطبقه 

طبقه بالایی ما هم مستاجره ...یه زوج جوون که دو سال هست همسایه ما هستن 

امروز دیدم خانومه دماغشو عمل کرده ...یعنی وا رفتم 

من خیلی دوس داشتم دماغمو عمل کنم ...طلاهامو ک فروختم فکرش به ذهنم رسید ولی بعد گفتم بذارم بانک حساب شوهرم کار کنه یه وام بگیریم یه خونه بهتر رهن کنیم 

امروز یه حالی شدم اصلا 

اون شوهرش مغازه لوازم خونگی داره..شوهر من کارگره 

درآمد شوهرش خیلی خوبه ...خیلی پیشرفت دارن 

حالا من پنج ساله خونه دارم همش داریم درجا میزنیم 

یکم دلداری بدین بهم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا درباره حس شیشم سوال کردن 

منم گفتم یه سوال کنم گفتم وضع مالیم چطور میشه زنه بهم میگه حالا حالا وضع تون همینه دارم دق میکنم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

عزیزم باید خودتو کنترل کنی

ینی چی وا رفتی

هرکسی زندگی خودشو داره 

هر کسی درآمد خودشو داره

و همیشه یکی هس ک از همه نطر از منه نوعی بالاتر باشه و یکی هم هس از من نوعی پایین‌تر باشه

زندگی دیگ

کفه ترازو نی ک

برا همه شبیه هم باشه

زندگی خودتم همین همیشه رو یه پا نمی‌چرخد ک

یه سبب از بالا بندازی هزار یک چرخش داره تا برسه

صبر و سرلوحه زندگیت کن

و از بیکاری در بیا 

اینا همش از بیکاری 

اگ کار نمیکنی کتاب بخون فیلم ببیین

چهار تا چیز یاد بگیر

منم یه زندگی متوسط دارم شوهرم بازنشسته هست مستاجر نیستم ویه پراید ۸۳ داریم البته یه خونه ویلایی هم تو روستا خریدیم واسه سرمایه گزاری در عوض خواهرم شوهرش کارمند بازنشسته بانکه بهترین خونه با وسایل عالی  تقریبا یک کیلو طلا داره زمین وماشینشون خارجی بالای دو میلیارد   با این حال اصلا خودم رو باهاش مقایسه نمیکنم  خداروشکر میکنم بابت سلامتی خودم وشوهر وبچه هام  همیشه هم میگم خدایا شکرت من تلاشم میکنم حتما روزی من همینقدره دیگه 

عزیزم باید خودتو کنترل کنی ینی چی وا رفتی هرکسی زندگی خودشو داره  هر کسی درآمد خودشو داره و ...

آره ولی بیمار میشم به چیزای چرت بیش از حد فکر میکنم 

باید خودمو از این حس و حال دربیارم 

عزیزم باید خودتو کنترل کنی ینی چی وا رفتی هرکسی زندگی خودشو داره  هر کسی درآمد خودشو داره و ...

آره ولی بیکار میشم به چیزای چرت بیش از حد فکر میکنم 

باید خودمو از این حس و حال دربیارم 

آره ولی بیمار میشم به چیزای چرت بیش از حد فکر میکنم  باید خودمو از این حس و حال دربیارم

بله عزیزم فقط خودخوری پیدا میکنی

و روحتو بیمار میکنی

عصبی میشی

بی حوصله میشی

البته یه وقت های پیش میاد و لحطه ایی 

اما شما چون گفتی همیشه مقایسه میکنی

برا همین خودت بیمار میشی

و کاری هم ازت برنمیاد اینطوری نه شما به پول میرسی نه دیگران از درآمدشون کم میشه