سلام خانما یک سوال دارم .من شیرینی نخودی هام خیلی خوب میشن.ولی چون روعن جامدتی بازار همه شل هستن فقط تو قالب زدن یک مقدار وقتم گرفته میشه قالب زدن سختر میشه.امروز تصمیم گرفتم مثلا روغنم ۲۰۰ گرمه ۶۰ گرمشو روعن صاف قنادی خریدم ب روعن جامدم اصافه کردم ک قالب زدن راحتر بشه و خمیرم منسجم تر.ولی واسهاولین بار شیرینیم بعد پخت وقتی وسطشو نیبینم در حالیکه پخته ولی وقتی نگاش میکنی یه دورنگی میبینی .هنیشه خشک پودری میشد .اینبار حس میکنی داخلش نرمه.در صورتیکه پخته.یه حالتی دورنگی ک فک میکنی روغنیه یا خیسیه.ولی میخوری اکیه.ایا ب خاطر اون روغن صاف قنادیع ک خریدم؟