2777
2789

من همین امروز قسمت جدید پوست شیر رو دیدم ...

و واقعا خیلی چرت تموم شد ...

اصلا فکرش رو هم نمی‌کردم ...

اول که نعیم دنبال قاتل دخترش بود و حسابی دنبالش بود تا بفهمه کیه ، فهمیدیم که دخترش زندست ....

و بعد اینکه همه ما امیدوار شدیم که دیگه ساحل زندست و همه چیز اوکیه ساحل رو که پیدا کردن...

کشته شد و جالبیش اینجاست که خیلی احمقن که میدونن مجرم هنوز اون بیرونه و برای خودشون دارن میرن خونه و اصلا هم مراقب نیستن ...

حداقل یه درصد به خودشون احتمال میدادن که همچین اتفاقی می افته ... بعد پلیس هم پشت سرشون داره میاد و داره ازشون مراقبت می‌کنه یهو این خره موتوری به راحتی ساحل رو با دو تا تیر می‌کشه ...

مطمئنم که با این اتفاقی که تو سریال افتاد کلی مخاطب این سریال ریزش پیدا می کنه... 

سریال از اونجایی چرت شد که فهمیدیم ساحل زندست ...

میخواست با روح و روان بیننده بازی کنه...

اینقدر سوتی توی این سریال زیاده که هر چی بگم کم گفتم ... مثلا این مجرمه که ساحل رو زندانی کرده بود مثل احمقا هر موقع کارش تموم میشد جای اثر انگشتش رو پاک میکرد و نمیرفت برای خودش دستکش بخره... حداقل بهتر از این بود که همش دستش دستمال باشه 

خیلی ها می گن از طرف اون مغازه ای که دستکش می‌خرید می‌تونستن پیداش کنن ولی اون احمق تر از این حرفا بود چون می‌رفت برای ساحل لوبیا می گرفت اما نمیرفت دستکش بگیره مرتیکه احمق 

اصلا اعصابم خرد شد از دیدن فیلم...😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.