2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد و توحید بخونم♥️🤲🏻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 199 پست
دل ب دل راه داره منم دلم تنگ شده برات🥺 مرسی بابت مهربونیت زهراجانم

درگیر خونه تکونی شدی ک نیستی؟

وای من پدرم دراومده دیگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😂😂منم عربی قرآنم20همیشه خیلی آسونه آره فارسی براتون خسته کننده شده😁

آخه فارسی ما هم به همه چی شبیه هست غیر از فارسی

تو متن کتاب فارسی ما همش اصطلاح های عربی اومده و عبارت عربی اومده

این که نشد فارسی

وای دو هفته پیش من معلم عربی بچه های کلاسمون شدم خیلی کیف داد

هر کی یه ذره هم حرف میزد براش منفی میذاشتم

بچه ها رفتن به معلم عربیمون گفتن اگه فلانی(من) آینده معلم بشه پدر همه بچه ها درمیاد  

کاربر پسر هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فارسی ما هم به همه چی شبیه هست غیر از فارسی تو متن کتاب فارسی ما همش اصطلاح های عربی اومده و عب ...

وای چه بدجنسی😂😂البته ببخشید

خب گناه داشتن نمره بده بهشون اگه معلم شدی از اون سخت گیرا هستی😂خدا کنه پزشک بشی دکتری بهتره معلم بشی نمره نمیدی😂😂

آفرین چه خوب معلم شدی یک روز خیلییی عالیهههه

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
وای چه بدجنسی😂😂البته ببخشید خب گناه داشتن نمره بده بهشون اگه معلم شدی از اون سخت گیرا هستی😂خدا ک ...

نه خواهش میکنم

اگه سوال درسی میپرسیدم و درست جواب میدادن مثبت براشون میذاشتم یا منفی هاشون رو پاک میکردم

سختگیرم ولی خب دانش آموز به نظرم باید خودش نمره بگیره

اگه معلم شدم کاری میکنم که بچه ها خوشحال بشن

کاربر پسر هستم.
نه خواهش میکنم اگه سوال درسی میپرسیدم و درست جواب میدادن مثبت براشون میذاشتم یا منفی هاشون رو پاک م ...

آفرین انشالله یک رشته عالی شغل خوب خدا نصیبت کنه 

ولی معلومه مهربونی 

موفق باشی با نمره های عالیییی😀

آفرین انشالله یک رشته عالی شغل خوب خدا نصیبت کنه  ولی معلومه مهربونی  موفق باشی با نمره ...

ممنونم از شما

انشالله

انشالله که شما هم خیر ببینید و موفق باشید

لطف دارید مهربونی از خودتون هست

زنده باشید خیلی ممنون

کاربر پسر هستم.
ممنونم از شما انشالله انشالله که شما هم خیر ببینید و موفق باشید لطف دارید مهربونی از خودتون هست ...

خواهش میکنم

لطف دارید به من

انشالله😀

انشالله هممون تاپیک حاجت روایی بزنیم

خواهش میکنم لطف دارید به من انشالله😀 انشالله هممون تاپیک حاجت روایی بزنیم

زنده باشید

انشالله

انشالله که همه بیان اینجا و تاپیک بزنن که دعاشون برآورده شده و خدا صداشون رو شنیده

کاش برای منم تابستون سال دیگه این اتفاق بیفته

و همین طور کاش برای شما...

کاربر پسر هستم.
زنده باشید انشالله انشالله که همه بیان اینجا و تاپیک بزنن که دعاشون برآورده شده و خدا صداشون رو شن ...

انشالله که میشه فکر مثبت

راستی اون شغلی که میخوای اون رشته بنویس تو کاغذ بزرگ چند جا بزن به اتاقت من معلممون گفت این کارو انجام بدین به هدفتون میرسید 

منم نوشتم من رشته حقوق میارم هروقت میرفتم تو اتاق کاغذا می دیدم با خودم می گفتم این رشته قبول میشم واقعا هم قبول شدم شما هم هدفت بنویس جلوچشمت عالیه😀

انشالله که میشه فکر مثبت  راستی اون شغلی که میخوای اون رشته بنویس تو کاغذ بزرگ چند جا بزن به ا ...

ممنونم از شما

انشالله

بله اتفاقا این کارو کردم و خیلی هم تاثیر خوبی داشته

البته کسایی هستن که به من بگن تو هیچی نمیشی ولی خب مطمئنم تابستون سال دیگه دهنشون بسته میشه.

به به حقوق

چه رشته خوبی

خیلی عالیه

کاربر پسر هستم.
ممنونم از شما انشالله بله اتفاقا این کارو کردم و خیلی هم تاثیر خوبی داشته البته کسایی هستن که به ...

خواهش میکنم 

آره روش خوبیه آدم انگیزه میگیره اونارو ولشون کن دشمن همیشه هست شما کار خودتو بکن انشالله موفق بشی

ممنونم آره رشته خوبی بود یادش به خیر

خواهش میکنم  آره روش خوبیه آدم انگیزه میگیره اونارو ولشون کن دشمن همیشه هست شما کار خودتو بکن ...

زنده باشید

بله میدونم کم دشمن نداشتم تو این 17 سال 

عادت کردم  

بله خیلیم خوب

انشالله موفق باشید

کاربر پسر هستم.
زنده باشید بله میدونم کم دشمن نداشتم تو این 17 سال  عادت کردم     بله خیلیم خوب ا ...

آخی😅توکل به خدا

زنده باشید