2777
2789
عنوان

اگه کسی واقعا ادمو بخواد

233 بازدید | 30 پست

بچه ها شده کسیو دوست داشته باشین عاشقش باشین اونم شمارو بخواد ولی وقتی بیاد تحقیق محلی ازتون بد بگن اون طرف نظرش عوض بشه بره بگه نمیخامت بعد شما با کس دیگه ازدواج کنید ؟ سخت نبوده براتون بهش نرسیدین با یکی دیگ ازدواج کردین؟ من یه همچین اتفاقی برام افتاده خیلی دوسش داشتم ولی اومد تحقیق دیگ سرد شد منو نخاست.. اونم ما یه همسایه گوخور فوضول داشتیم من ازش بدم میومد از بس فوضول بود رفت رای خواستگارمو زد هیچ وقت نمیبخشمش... نزاشت من عشقم برسم خدا ازش نگزره... الان بعد ۵ سال ازدواجم میگم ای کاش قبل از اینک میخواست بیاد خواستگاریم خونمونو برا یه مدتی تا جور میشد میبردیم از اون محل

کسی که با حرف ی ادم پا پس بکشه هموپ بهتر که رفت, شمام الکی گناهشو پا همسایه نزار اون دنبال بهانه بوده واسه رفتن, کسی بخاد بمونه با حرف ی نفر نمیره خیالت راحت,,, خودتو گول نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که با حرف ی ادم پا پس بکشه هموپ بهتر که رفت, شمام الکی گناهشو پا همسایه نزار اون دنبال بهانه بود ...

واقعاااااا منم همش میگم شاید بهونه اورده نخواست پس چرا همش اولش میگفت میخوام  خواستگاریت من نمیزاشتم میگفتم بزار اشنا بشیم ولی نمیدونم چی شد یهو من خواستم اون نخاست با خودم میگم شاید لج کرده باهام خواسته تلافی کنه نمیدونم

واقعاااااا منم همش میگم شاید بهونه اورده نخواست پس چرا همش اولش میگفت میخوام  خواستگاریت من نمی ...

با هر منظوری بوده دیگه رفته بهش فکر نکن , فقط فکر خوشبختی خودت باش,, ادم رفتنی میره وقتیم رفت دلیلش به هیچ دردی نمیخوره

با هر منظوری بوده دیگه رفته بهش فکر نکن , فقط فکر خوشبختی خودت باش,, ادم رفتنی میره وقتیم رفت دلیلش ...

همش میگم کاش محله زندگیمونو واسه یه مدتی عوض میکردیم کاش یه مدتی میرفتیم اجاره نشینی یه محل دیگ اینا میومدن تحقیق و خواستگاری همه چی جور میشد شاید

همش میگم کاش محله زندگیمونو واسه یه مدتی عوض میکردیم کاش یه مدتی میرفتیم اجاره نشینی یه محل دیگ اینا ...

اصلااااااااا باز داری خودتو گول میزنی , بزار خیالتو راحت کنم اون ادم موندن نبود قسم میخورم حتی اگن خونتون رو هم عوض میکردی ی موضوع دیگه واسه بامبول پیدا میکرد اینو بهت قول میدم, ببین کسی نخاد بره نمیره اونم فقط با ی حرف

راست میگی گلم شما چی ازدواج گردین با عشقتون ازدواج کردین

اره عزیزم من دوسال مربیم بود دو سال دوست بودیم وقتی مطمعن شدیم ازدواج کردیم پنج ساله ازدواج کردم تا حالا که خوب پیش رفته اینده رو خبر ندارم چه اتفاقی قرار بیفته واسمون