2777
2789
عنوان

اگه کسی واقعا ادمو بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست
شده بود بدتونو بگن بهش

نمیدونم بخدا گفته بتشنم تا حالا چیزی بهم نگفته حتی توو دعوا, دوست که بودیم جلو خودم زنگ زد به کسی اسمو فامیل دوس پسر قبلیمو داد بهش گفت امارشو در بیار 😂😂😂

نمیدونم بخدا گفته بتشنم تا حالا چیزی بهم نگفته حتی توو دعوا, دوست که بودیم جلو خودم زنگ زد به کسی اس ...

واااای چه باحال خیلی خوبع ادم با عشقش کسی ک واقعا دوسش داره ازدواج کنه خوشبحالت واسه منکه نشد هر کی دوست شد برا سواستفاده بود اینم ک اخریش بود همون اول ک باهم دوست شدیم قصدم ازدواجه همش میگفت بیام جلو خواستگاری حتی بعدم ک تحقیق اومد گفت اصلا تنهات نمیزارم میخوامت حرف کسی مهم نیست همه چی خوب بود منم گفتم دوست دارم ولی یهو نمیدونم چی شد همه چی بهم خورد... نخواست دیگ.. من خر از دهنم پرید گفتم امشب خواستگار اومده برام یهو گفت نمیخوام نمیام جلووو... هر چی گریه کردم التماسش کردم با بابام حرف بزن ولی نکرد نمیدونم خیلی لجباز بود مغرور شاید بهش برخورد من همش خودمو لعنت میکنم میگم ای کاش بهش نمیگفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به قسمت تو ازدواج اعتقاد داری؟؟ دورو بریات دیدی ازدواجشون بنظرت قسمت بوده

به قسمت اعتقاد ندارم واقعیتش، طرفم لجباز بود اگ کنار میومد تموم نمیشد.

این جهان کوه است و فعل ما ندا
به قسمت اعتقاد ندارم واقعیتش، طرفم لجباز بود اگ کنار میومد تموم نمیشد.

واقعااااا عین من برا منم لجباز بود مغرور ... اولاش همش میگفت من بیام من گفتم بزار اشنا بشیم حتی اومد تحقیق گفت برا من مهم نیست من تنهات نمیزارم میخوامت ولی یدفه نمیدونم چی شد پشیمون شد.. من خر بهش گفتم خواستگار اومده برام امشب اونم یهو زد زیر همه چی هر چی گریه التماس بیا ولی نیمد گفت بیام بعد محرم اونم شاید نظرم عوض بشه برا دوستی فقط راستش منم از این حرفش ناامید شدم شوهر کردم... ولی همش خودمو لعنت میکنم میگم ای کاش نمیگفتم اونشب خواستگاری اومدن... چرا یهو این حرفو زدم همش چوب سادگیمو خوردم... ای کاش سیاست داشتم...همش میگم کاش صبر میکردم چند ماه شاید خودش زنگ میزد میگفت میخوامت میام جلو😪😪😪😪

واقعااااا عین من برا منم لجباز بود مغرور ... اولاش همش میگفت من بیام من گفتم بزار اشنا بشیم حتی اومد ...

ازدواج کردی؟ اتفاقاً پسرایی ک قصدشون ازدواج تو همچین مواقعی میرن خواستگاری طرف، پس کلا نخواسته تو هم دیگ بهش فک نکن عزیز دلم

ازدواج کردی؟ اتفاقاً پسرایی ک قصدشون ازدواج تو همچین مواقعی میرن خواستگاری طرف، پس کلا نخواسته تو هم ...

اره گلم ۶ ساله ۲۱ سالگی ازدواج کردم  شوهرم خیلی خوبه مهربون دوسم داره سالم کاری 

خداروشکر عزیزم، امیدوارم زندگیت از این هم قشنگتر بشه

فدات گلم ...‌ ولی همیشه دوست داشتم با عشق ازدواج کنم طرفم دوست باشم ولی نشد انشالا خواسته دل تو با قسمتو تقدیرت یکی باشه برا ما ک نشد

فدات گلم ...‌ ولی همیشه دوست داشتم با عشق ازدواج کنم طرفم دوست باشم ولی نشد انشالا خواسته دل تو با ق ...

خیلیا با عشق ازدواج کردن ولی ب جایی نرسیده تموم شده طلاق گرفتن، به نظرم درک کردن از دوست داشتن مهمتره