2777
2789

هفته۹هستم هیچی نمیتونم بخورم

ی لقمه میخورم سیرمیشم

عاشق ترشیجاتم اصلا نمیتونم شیرینی بخورم

برنجم میخورم معدم سنگین میشه نمیتونم بخورم😭

ب نظرتون مشکلی هست؟بعضیا بهم میگن بخاطر جنسیتشه ک وزن کم میکنی

نمیدونم چیکارکنم

دکترای الانم ک بیخیالن فقط میگن عادیه ک وزنت کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جنسیت بچتون چی بوده؟وزنتون کم نمیشد؟

پسر

وزن نکررم خودمو ولی بشدت بی اشتها بودم فقط گوجه با خیار دوس داشتم خیلی ام حالت تهوع داشتم

ولی بعد ازماه ۳ دیگ همه چی میخوردم

شمام نگران نباش دکترا درست میگن عادیه ک وزن کم کنی

اگ ماه بالاتر ببینن جنین وزنش کمه اونوقت بهت میگن ک چکارکنیو اینا

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
اخه حالت تهوع ک میگیرم ترشی میخورم حالم خوب میشه

نخور منم تادم مرگ میرفتم میدونم خوبه فکرمیکنی بهترمیشی ولی نخور بعدش اسید معدت زیادترمیشه معدت حساس میشه دلجوشت میگیره هرچی تو ترشیو شیرینی مراعات کنی بارداری سالم تری داری پیاده روی کن یکم مغزی جات بخور نارگیل خشک بگید بخور چیزای خشک بخور ک کم بشه تهوت مخصوص دم صبح نون خشک یانو شیرینک یانون بربری ک خشکه بخوریادستبند تهوع بگیر بنداز دورمچ دستت تهوتو کم میکنه دکترم بهم میگفت

نخور منم تادم مرگ میرفتم میدونم خوبه فکرمیکنی بهترمیشی ولی نخور بعدش اسید معدت زیادترمیشه معدت حساس ...

دستبند تهوع؟کجا میفروشن؟چقدر جالب

اخه پیاده روی گفته نکنم زود لکه بینی میگیرم🥺