سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان دگزا بزنم یا نه؟! التهاب لثه 129 بازدید | 8 پست سه شنبه رفتم واس عصب کشی ولی عفونت ربخت بیرون و دکتر پانسمان زد روشامروز رفتم عصب کشی رو انجام داد ولی گفت التهاب داره برام پرش نکردفردا قراره برم پرکنهگفت واس التهاب دگزا بزن بزنم یا نع؟دوس ندارم برم تزریقراه حل دیگه ای ندارین برا التهاب دندون؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/12/20 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 بزن ☹️☹️☹️عوارض زیادی داره اخه کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 از التهاب لثه و عفونت و درد عوارضش بیشتر نی باش☹️🥀 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 والا میگن خیلی عوارض داره منم برا همین دودلم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
fateme5554 عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 5883 ☹️☹️☹️ عوارض زیادی داره اخه یه بار چیزی نمیشه بعد الان فایده اش برای شما بیشتر از ضررش هست
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 یه بار چیزی نمیشه بعد الان فایده اش برای شما بیشتر از ضررش هست زدم بالاخره🙁 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""