2777
2789
عنوان

لطفا پزشکا جواب بدید درمورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 103 پست

حالا شما برین 

بعضی هاشون قبول میکنن بعضی ها نه 

شاید ایشون تو اون دسته ای باشه که قبول میکنه

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای برق ک چیزی نیست..اینطور رشته هارو همه میتونن دکتری بگیرن

من اگر پزشک بودم با یکی در سطح خودم ازدواج میکردم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

دکترا برق کم چیزی نیست اگه دانشگاه معتبر باشه اونور راحت جذبش میکنن

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
دکترای برق ک چیزی نیست..اینطور رشته هارو همه میتونن دکتری بگیرن من اگر پزشک بودم با یکی در سطح خودم ...

عزیزم من مهندس برقم و مرسی که ریدی به رشته من ولی هرکسی نمیتونه دکترا بگیره باتشکر 😁

نخطه.
دکترای برق ک چیزی نیست..اینطور رشته هارو همه میتونن دکتری بگیرن من اگر پزشک بودم با یکی در سطح خودم ...

برق میدونی چه قدر سخته اگه از یه دانشگاه معتبر باشه

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!