برای برادرم میخام از یه نفر که پزشکه خاستگاری کنم سنتی هست یعنی هنوز همو ندیدن آیا حاضرین باکسی که ترم آخر دکتری برق ازدواج کنید سربازی نرفته بخاطر همین خودش سوپری اجاره کرده وکار میکنه خانواده پسر حاضرن براشون خونه ومغازه جدا اجاره کنند شما بودید ازدواج میکردید بعنوان پزشک
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترای برق ک چیزی نیست..اینطور رشته هارو همه میتونن دکتری بگیرن
من اگر پزشک بودم با یکی در سطح خودم ازدواج میکردم
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺