2777
2789
عنوان

مامانِ......🙃

215 بازدید | 11 پست

تا دیروز بهترین مامان دنیا رو داشتم اما نمیدونم چی شده مامانم هممممش درحال جیغ جیغه هی با داد و بیداد گوشیو میگیره نمیذاره ظهر بخوابیم داد میزنه بیدارمون میکنه و همش با دعوا میگه آشپزخونه رو مرتب کن فلان کارو کن. خواهرم گوشی دستشه زیاد ولی کاربدی نمیکنه چند بار گفت گوشیو بده اینم نداد مامانم چاقو آشپزخونه برداشت گذاشت زیر گلوش. ادم سالم این کارو میکنه؟!! بعدشم شروع کرد به تخریب کردن من که خونه بقیه میرم کار نمیکنم تو خونه کمک نمیکنم و خرجم زیاده با اینکه من چون دانشگاه آزاد پیراپزشکیم خرج دیگه ای اصلااا نمیکنم که به خانواده فشار نیاد

کاش میشد برم خوابگاه😭

شاید افسرده شده🤐🫨

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانتون خستست بهش کمک کنید تو کارای خونه تکونی

کاش منم مامانم بود کاش بود حتی اگه دعوام میکرد😭😭

قدرشو بدونید 

حالا عصبانی بودن یه کاری کردن به دل نگیرید حتما فشار زیادی روشه

خب بنده خدا مادرا هم آدددددددددمن حالش حالا یکی دوروز خوب نیست اعصابش خرابه... درکش سخته؟

پس حال ما چی؟

مامانم اینجوری میشه هر چند وقت یه بار ماهم چیزی نمیگیم این دفعه واااقعا بریدم

پس حال ما چی؟ مامانم اینجوری میشه هر چند وقت یه بار ماهم چیزی نمیگیم این دفعه واااقعا بریدم

شما حالت بد نمیشه؟؟؟

بعدم شما آخه گفتی تا دیروز فکر میکردم بهترین مادر دنیارو دارم این یعنی تا بحال اینطور نشده بودن

اگرم مکرر هست ببریدشون پیش روانسناس