2777
2789
عنوان

😛کیا با دوس پسراشون ازدواج کردن؟؟

598 بازدید | 48 پست

سلام خوشگلای من 

من با پسری دوستم 🥺🥺خیلی مهربونه و خوبه 

کم کم دارم بهش علاقمند میشم ولی نمیدونم خودش چ حسی بهم داره .بهش بگم یا نه؟

دوس دارم رابطمون قشنگتر شه 

😔لازمه اینو بگم که قبلا من عقد کردم با یه مردی کع دست بزن داشت خسیس و عصبی بود آخر هم خیانت کرد و راضی به طلاق نمیشد مهریه رو بخشیدم تا طلاقم بده

خیلی اذیت شدم اون روزا 

بعد به خودم زمان دادم تا حالم خوب شه ، ماهها گذشت و الان با این پسر دوس شدم کنارش آرامش دارم 

🙈🙈بهم پیشنهادی ، راهکاری بدین

دل منم خوشبختی میخواد

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توانتخاب دومت خیلی دقت کن.خانوادش فقط خانوادش مهمن باااایدبپذیرنت ومنتت نکنن.امیدوارم بهترینها نصیبت شه.پیشاپیش خوشبخت باشین

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
بله عزیزم ی پسر ۴ ساله هم داریم

هیچوقت پشیمون نشدی از ازدواج باهاش؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اول که خیلی زوده واسه شناختش هم شما هیجان داری هم اون هنوز شخصیت واقعیشو ممکنه نشون نداده باشه مثه همسر قبلیت, مگه از اول با شما بد رفتار کرد زدتون یا خیانت کرد??پس هنپز واسه تصمیم نهایی خیلی زوده در نتیجه فعلا در حد شناخت برین جلو چند بار به چالش بکشش و نهایت تصمیم بگیر,فعلا تا هیچی اکی نشده از زندگی گذشتتون چیزی نگین چون فعلا به اون اقا  ارتباط نداره