2777
2789
عنوان

کیا جن دیدن ؟

1368 بازدید | 27 پست

تا حالا جن دیدین ؟ تعریف کنین . بعضیا میگن خرافاته _ ولی فک نمی کنم الکی باشن.من خودم تا حالا جن ندیدم ولی خواهرم وقتی کلاس چهارم بود وقتی هیچ کی نبود دو تا جن دیده که سایه ی سیاهی داشتن و از حموم بیرون اومدن . خواهشا بی جنبه ها بیان.

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
اولین تاپیک ترسناکیه که از بی جنبه ها دعوت به عمل آورده🙁

نه دستم خورد میخواستم بزنم بی جنبه ها نیان

🤣🤣🤣بازم اشتب کردی اسی  میخواستی بگی بی جنبه ها نیان

آره لعنتی هی کلمه رو عوض می کنه 😂

من ندیدم ولی حضورشون رو حس کردم صداشونم شنیدم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شب عید من تو خواب دیدم (شایدم راستی)و خب خیلی جالبه الان تعریف میکنم:)خب ما یه زیرزمینی داریم میز مطالعم اونجاست تو خوابم رفتم که بخونم دیدم عه میرم غیب شده منم بدو بدو اومدم بالا وقتی رفتم تو هال نزدیک حیاط جن هارو دیدم سیاه سفید بودن و زشت قدشون هم کوتاه،چادر زده بودن یه چادر داریم سفیده همون بود یه اتیشم روشن کرده بودن،اونا منو لال کرده بودن هی بسم الله میگفتم صدام در نمیومد فشاری رو گلوم بود،وقتی صدام اومد و گفتم بسم الله غیب شدن،بعد با یه مار کبری تقریبا بنفشی برگشتن و منم هی بسم الله میگفتم این بار صدام میومد ولی ماره غیب نمیشد بعد اینکه دستمو زخمی کرد برگشت پیش خودشون،اونام یه پوست انداختن رو دستم اما یه ذرش موند،وقت نکردن که اینو خوب کنن،صبح گفتم فقط یه خواب بود ولی زخمه رو دستم مونده بود،زخمه تازه بود منم ناخنی نداشتم بگم کار خودمه و اینا/همون یه بار با جن ها درگیر شدم وگرنه خوابام بیشتر با فرشته هاست و باهاشون ارتباط دارم⁦☺️⁩💖

من یه بار موقع خواب به پهلو خوابیده بودم حس کردم یکی پشتمه از ترس برنگشتم . یهو حس کردم یه دست دور کمرم پیچیده شد و بغلم کرد . از ترس میلرزیدم واقعا 

بعد دستم و آوردم سمت کمرم و هی این ور اون ور کردم که برداشته شه ولی نمیرفت 

همونجوری موندم شروع کردم دعا خوندن کم کم دستش رفت و سبک شدم اون شب واقعا بود توی خونمون چون مامانم میگه نصف شب در دسشویی باز شد ولی انقد دعا خوندم که حل شد خداروشکر