2777
2789

سلام دوستان واسه ی دوستم میپرسم نه هفته بارداره سه شنبه لکه بینی داشت رفت سونو داد گفت که قلبش نمیزنه دوباره پنجشنبه یک جای دیگه رفت دکتر همون حرف رو زد و گفت باید سقط کنه خیلی ناراحته دوس دارم کمکش کنم نمیدونم چجوری بچه دومشم هست 

متاسفانه باید سقط کنه🥺💔

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیگه قلبش نمیزنه یعنی دیگه فوت شده و باید حتما سقط شه کار دیگه ای نمیشه کرد 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

آشنای اینجوری شد بلیط مشهد داشت.گفت میرم مشهد برمیگردم میرم واسه سقط.بعد سفر رفت سونو قلبش میزد!!!

تا ۱۲ هفته وقت واسه قلب هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
سلام  اگر علائم مثل درد وخونریزی نداره یک هفته تا ۱۰ روز صبر کنه  دوستم اینجوری بود رفت ...

سلام عزیزم میگه دیگه علائم ندارم سونوهای قبلی داده بود قلب تشکیل شده الان ضربان نداره منم بهش گفتم باز صبر کنه 

آخی جدی خیلی ناراحته الان باهام حرف زد گفت یعنی ممکنه دو هفته ی دیگه بزنه شاید اشتباهی شده واقعا نتو ...

واقعا خیلی سخته 🥺 ایشالا ک ی نی نی دیگه سالم بغلش میگیره نگران نباشه 💔 منم درکش میکنم خودم اینارو گذروندم💔

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: