2777
2789
عنوان

اگه بگن جنین ضربان قلب نداره یعنی چی باید سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم میگه دیگه علائم ندارم سونوهای قبلی داده بود قلب تشکیل شده الان ضربان نداره منم بهش گفتم ب ...

خب مگه چند هفته رفته بوده چون تند تند ماههای اول نمیرن 

تشکیل قلب تو سونو اول باید با ضربان باشه

تا متوجه بشن

توکل کنه بخدا سخته سقط

بتونه صبر کنه یه چندروز بعد مجدد بره سونو

دکتر بمن گفت اگه قلب تشکیل نشه معمولا چون رشد متوقف میشه علائم شروع میشه و سقط صورت میگیره

آشنای اینجوری شد بلیط مشهد داشت.گفت میرم مشهد برمیگردم میرم واسه سقط.بعد سفر رفت سونو قلبش میزد!!! ...

انشالله که همینطور باشه منم بهش گفتم فعلا صبر کن یک هفته ی دیگه پیش دکتر زنانم نرفت باور نکرده که جنین از دست رفته باشه حالش خیلی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه چند هفته رفته بوده چون تند تند ماههای اول نمیرن  تشکیل قلب تو سونو اول باید با ضربان با ...

زیاد میرفت سونو آزمایش دکتر خیلی نگران بود همش  دفعه قبلی گفت همه چی خوبه عالیه تا اینکه یه شب با شوهرش بحثش میشه شوهره گفته بود ببر بنداز نمیخوام اینم حرص خورده که افتاد به لکه بینی که رفت سونو داد دکتر بهش اینجوری گفته بود الان حال روحیش خیلی خیلی بده به من زنگ میزنه منم بهش گفتم فعلا واسه سقط عجله نکن باز هرچی خواست خدا باشه

انشالله که همینطور باشه منم بهش گفتم فعلا صبر کن یک هفته ی دیگه پیش دکتر زنانم نرفت باور نکرده که جن ...

متاسفانه به خاطر مواد غذایی و واکسن و آلودگی هوا و ....از این موارد خیلی زیاد شده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
واقعا خیلی سخته 🥺 ایشالا ک ی نی نی دیگه سالم بغلش میگیره نگران نباشه 💔 منم درکش میکنم خودم اینارو ...

انشالله عزیزم ممنون مهربونم واسه وقتی که گذاشتی انشالله که خدا هم یک نی نی خوشگل بزاره بغلت 

انشالله عزیزم ممنون مهربونم واسه وقتی که گذاشتی انشالله که خدا هم یک نی نی خوشگل بزاره بغلت 

مرسی عزیزدلم

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: