happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 عنوان هاله بی بی چک +عکس 126 بازدید | 7 پست خانوما دیشب گذاشتم بی بی روز 24سیکل من سیکلام 33/34روزس چون دیروز لک قهوه ای دیدم گذاشتم دیشب تا چند دق هیچ خطی نبود صبح ک دیدم یه هاله خیلی کمرنگ بود منفیه یا مثبت؟ هشت روز دیگ تا موعدمه 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃 1401/12/20 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 من دیدم مثبته حتی بعد چند ساعت؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
35narijon عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2012 ب نظرم مثبت میگن بعد از ۱۰ دقیقه معتبر نیس اما من بارداری قبلم اینطوری شدم و مثبت بود ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
دخترنقاشم عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1595 منم همینطوری بوده حتی زودتراینجوری شده ولی باردارنبودم😔مال تو انشاالله مثبت باشه🤲 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 حتی بعد چند ساعت؟ یک عدد باردار هستم حتی بعد چند ساعت ک مورد تمسخر اهالی نینی سایت قرار گرفتم بارداری ولی مث من زود از نده بهم گفتن خارج رحمی بزار ۱۵ روز دیگ برو واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 یک عدد باردار هستم حتی بعد چند ساعت ک مورد تمسخر اهالی نینی سایت قرار گرفتم بارداری ولی مث من ... دغا کن برام 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 دغا کن برام ایشالا ک حامله ای زود از نده واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️