2777
2789
عنوان

عکس سبزه هاتون بی زحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 64 پست
هییعع     سبزه یادم رفتتتت  نکاشتم چیزی  عدس دیره دیگه؟؟     چی ب ...

گندم بکار

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
برای من خیلی بزرگ شده نکنه تا عید خراب بشه😑🤦🏻‍♀️

وایی ۱۰ روز دیگه عیده اینکه دراومده. تا اون موقع دیگه درخت میشه. هربار با قیچی کوتاهش کن یکم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه عه چه عکس خوبی  برای منم همینقدر تقریبا زده شما دستمال رو از روش برداشتید؟

نه هنوز عزیزم‌

صبر میکنم  یکم‌ بلند تر بشن بعد دستمال بردارم‌ بریزمش‌ داخل ظرف

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
هییعع     سبزه یادم رفتتتت  نکاشتم چیزی  عدس دیره دیگه؟؟     چی ب ...

خاکشیر یا شاهی روی اسفنج بکار.گندم هم بکاری الان خوبه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وایی ۱۰ روز دیگه عیده اینکه دراومده. تا اون موقع دیگه درخت میشه. هربار با قیچی کوتاهش کن یکم

اره هر سال وضع من همینه😅

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
میخوام توی تنگ ماهی استوانه ای بکارم  چی بکارم  🥲🥲

گندم قشنگ‌ میشه 

با همون‌پارچه بذار تو ابکش وروزی دوسه بار باهمون پارچه بگیرشون زیر اب وبذار تویه یه کاسه که اب از زی ...

باشه ممنون از راهنماییتون💚ولی این که اون ریشه های سفیدش سرش خشک شده من فکر کردن خراب شده یعنی ممکنه سبز بشه هنوز؟

میخوام توی تنگ ماهی استوانه ای بکارم  چی بکارم  🥲🥲

دیگه اونجوریشو من بلد نیستم درحد ماشو گندم وعدس ی

بلدم😁😅

باشه ممنون از راهنماییتون💚ولی این که اون ریشه های سفیدش سرش خشک شده من فکر کردن خراب شده یعنی ممکنه ...

اره ماش خیلی ریشه هاش بلنده بعد چند وقتم یکم تهش انگار قهوه ای میشه