2777
2789

من ۲۵ سالمه وتو خونه بیکارم دوترم با مجازی کشاورزی خوندم وانصراف دادم 

االان ورودی بهمن رشته علوم باغبانی قبول شدم ونرفتم ولی امروز گفتم برم وادامه بدم  همون علوم باغبانیو که حداقل یه لیسانس داشته باشم به نظرتون به نظرتون برای یه دختر لازمه که دانشگاه بره ومدرک داشته باشه  ،کسایی که دانشگاه وخابگاه رفتین بگین دانشگاه چطوره وخوش میگزره سخت نمیگزره‌....

[QUOTE=279033113]همش بستگی به خودت داره اگر علاقه داشته باشی همه چیز برات شیرینه اگر نه کوچکترین سختی ای برات غیر ق ...[/QUOTE 

رشتم چیزی نیست که امیدی به کار داشته باشم بعدسنمم بالاس برا دانشگاه اگه برم با تتبیق واحد میشم ترم۳  بعدم تو خونه تنها وبیکارم تو دو راهی گیر کردم،😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=279033113]همش بستگی به خودت داره اگر علاقه داشته باشی همه چیز برات شیرینه اگر نه کوچکترین سخت ...

پس برو دانشگاه 

از بیکاری و فکر و خیال بیخود درمیای

و اینکه اگر زرنگ باشی میتونی از طریق اساتیدت بری مشغول به کار بشی 

از طریق اساتید چطور میشه برم سر کار

معمولا اساتید هررشته

خودشون تو اون بخش درحال فعالیت هستند

یا شرکتهای خصوصی خودشونو دارن

یا تو بخش دولتی مشغولند

و چون چندساله در همون حوزه فعالیت دارند دامنه روابطشون گسترده هست و اگر بتونی خودتو ثابت کنی، از طریق همین افراد میتونی تو بخش مرتبط مشغول به کار بشی