2777
2789
عنوان

لکه بینی

356 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ماه قبل چنروز قبل پریودیم قرص خوردم که پریود نشم 12تا خوردم دیگ نخوردم پریود شدم هفت روز قط شد ده روز بعدش باز پریود شدم البته حجم خون خیلی کمتر باز تموم شد دوسه روز بعدش لکه بینی شروع شد الان هفت روزه لکه بینی دارم.از فرصا هستش؟چیکارکنم لکه بینیم قطع بشه؟؟؟

سوال منم هست لکه بینی طولانی علتش چیه؟ خواهرم یه مدته چند ماهه میگه لکه بینی قهوه ای همش داره. یه هفته لکه بینی داره یه هفته پاک میشه . کسی تجربه داشته؟ ممنون میشم بگید 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به قرصای LD،برا من این ماه میفتاد روزای اول عید برا اینکه نشم قرص خوردم مرتب از روز پنجم بازم هورمونام بهم ریخت اعصاب نداشته برام لعنتی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
چیکارکنم قطع بشه؟

یدوره مرتب که خوردین قطع کنین تا پریود شین لکه بینیتون قطع میشه دیگه هم نخورین خیلی آشغالن

یعنی الان باز شروع کنم ۲۱روز بخورم ؟

بسته قرصت تموم شده دیگه بیخیال شو تا پریود شی نهایتش تا دو دوره تنظیم میشه

بابا کامل نخوردم که ده تا خوردم دیگ نخوردم الان میگی دوباره بخورم منظم۲۱تا؟

همین نامرتب خوردنه بهم ریخته دیگه،اصلا نخور با لکه بینی کنار بیا تا پریود شی بعدش خودش مرتب میشه نگران نباش