2777
2789

(ازدواج زن مطلقه با مرد مجرد) اگه کسی مخالف باشه میخوان خرخرشو جر بدن

چرا؟

از نظر من هر دوش اشتباهه هر آدمی باید با کسی که شرایط مشتبه خودش رو داره ازدواج کنه تا درک بشه

بعضی هاهم ربط میدن به بکارت و .‌ فکر میکنن به این خاطر مخالفت میکنن پارنتر یا شریک جنسی با همسر خیلی متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

البته مجرد با مطلقه دیدم ازدواج کنند و موفق هم هستند ولی وقتی پای بچه در میون باشه، اوضاع سخت میشه. البته نمیگم که مرد یا زنی نیست که یه بچه دیگه رو قبول کنه ولی خب اکثریت مخالف هستند یا به زور قبول می کنند

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹