2777
2789

من با همسرم ی عروسی دعوت بودیم شهر دیگه طرف فامیل های من بعد خودم خیلی وقت بود که شهرمون نرفته بودم ی ۱۵ سالی میشد بعد  وقتی رسیدیم با یکی از فامیل ها سلام علیک کردیم بعدمن رفتم داخل مجلس زنانه همسرم رفت ماشین پارک کنه وقتی همسرم ماشین پارک کنه با برادرم سلام علیک میکنه تعارف میکنه برن مردونه همسرم نمیره بیرون منتظر میمونه بعد به من زنگ میزنه دعوا مون میشه که تورا پیگیر من نیستی کجاهم چی کار میکنم چرا نمیگی برنامه چی هست .....

علت این رفتارش نمیفهم حتی بهش برخورد بود ناراحت که باید برگردیم ۵ ساعت توراه بودیم تاز رسیدیم 

ولی من معذرت خواهی کردمو اینا تاموندیم 

خب غریب بوده منم بودم ناراحت میشدم حس کرده بهش بی احترامی کردی 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظر میموندم با همسرم وارد بشیم،چون احساس غریبی میکنه تو این شرایط،اگرم واینمیستادم بعدا ازش معذرت خواهی میکردم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
اره احساس کرده بی احترامی شده ولی خب برادرم بهش گفت بیا بریم داخل نرفت 

اگ من باشم منتظرم شخصم منو ببره داخل وناراحت میشم بهم توجه نشه، خوب شد ک معذرت خواهی کردی آفرین 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
من منتظر میموندم با همسرم وارد بشیم،چون احساس غریبی میکنه تو این شرایط،اگرم واینمیستادم بعدا ازش معذ ...

خب خودش گفت وسایل ببر تو من ماشین پارک کنم بعد بچه هم دارم هواهم سرد بود