2777
2789

خانوما من موهامو دکلره کردم ولی به پایه نزسیده بود یعنی ی رنگ نارنجی به خودش گرفته بود رنگم رو گذاشتم روش و رنگ نگرفت دیگه بییخالش شدم برای اینکه رنگ مارنجیش پنهون باشه رنگ قهوه ای تیره روش گذاشتم الان دو ماهی ازش میگذره و رنگش خیلی باز تر شده خاستم ببینم اگه شامپو ذنگ فانتزی بزارم روش رنگ میگیره؟ یا بازم باید دلکره کنم؟؟ ر

میگیره احتمالا من رو رنگ خودم گذاشتم گرفت حالا نمیدونم به پایه نرسیده ربطی داشته باشهه یان برای خودمم کامل کامل ب پایه نرسید ولی نارنجی نبود

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگیره احتمالا من رو رنگ خودم گذاشتم گرفت حالا نمیدونم به پایه نرسیده ربطی داشته باشهه یان برای خودم ...

الان اگ بخام روی موهای مشکیم بزارم چی بازم امکانش هس ک بگیره؟

الان چه رنگه؟ چه رنگ فانتزی میخوای بزاری؟

موهام قهوه ای خیلی تیرست شاید بنفش بزارم شایدم آبی 

اگ بنفش بزارم امکانش هس رفته رفته ک رنگش پاک میشه صورتی بشه؟

موهام قهوه ای خیلی تیرست شاید بنفش بزارم شایدم آبی  اگ بنفش بزارم امکانش هس رفته رفته ک رنگش پ ...

نه بنفش چرا صورتی بشه

من رنگساژ آبی گذاشتم رفته رفته مایل به سبز شد  طوسی شد بعدم رفت صورتی گزاشتم هی رنگش کمتر شد بنفشم میخام بزارم ولی رنگش بره صورتی نمیشه

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
موهام قهوه ای خیلی تیرست شاید بنفش بزارم شایدم آبی  اگ بنفش بزارم امکانش هس رفته رفته ک رنگش پ ...

بنفش پایه بالا نمیخواد ولی ابی پایه بالا میخواد

بفش کمرنگ شه بیشتر یاسی میشه

البته اگه بنفشی باشه که قرمزیش زیاد باشه صورتی میشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋