2777
2789
عنوان

چی بگم بهش؟ یک عدد مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد زن دار که دیگه استرس و دودلی و مشورت نداره  بگید من بنا به ملاحظات خانواده ام صلاح نیست هی ...

استرسش از اینه که نمیخوام محل کارم کسی بدونه دودل نیستم بیچاره زنش و بدبخت تر از زنش منم که چی فرضم کرده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
نمیشه که فحش بدم محل کارمم بقیه میشنون بعدم همکارم چشم تو چشم میشم باهاش نمیدونم چی بگم بهش

قرار نیست فحش بدی

خلی مودب بگو لطفا پیام ندید .اگه  دیدی ادامه د اد بنویس اقای محترم این رفتار در شان یک مرد متاهل نیست قبلا هم گفتم پیام ندیدو گرنه مجبورم با خانوادم در جریان بزارم .

یک لحظه خودتو بزار جای زنش .نترس رک و راست تا اولشه بزن تو برجکش مرتیکه رو

اولا هیچ جا نگو مطلقه ای دوما باید ابروش ببری ملاحظه نکن

شوهرم اومد محل کارم سروصدا کرد همه فهمیدن ابروی اون هیچی فردا پس فردا اسم منم میارن چون مطلقه است وای خدا چقدر دردناکه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
قرار نیست فحش بدی خلی مودب بگو لطفا پیام ندید .اگه  دیدی ادامه د اد بنویس اقای محترم این رفتار ...

پیام نداد زنگ زدم منم هول شدم ولی فهمیدم چی میخواد بگه گفتم من سرم شلوغه قبل اینکه چیزی بگه 

عزیزم منم بهم خیانت شد و یکی از دلایل جدایی ام شد مگه میشه که خودم اینکار بکنم

زنگ زد اطلاع بده ببینیم چی شده

هنوز نزده شایدم نزنه 

شروع کن ب حرف زدن باهاش کاملن رسمی بعد اگر پیشنهاد داد بگو نه من از روابط آزاد خوشم نمیاد و دیگه لطف ...

باشه همینو میگم 

استرسش از اینه که نمیخوام محل کارم کسی بدونه دودل نیستم بیچاره زنش و بدبخت تر از زنش منم که چی فرضم ...

اینکه به مرد زن دار بگی خارج از محدوده کاری هیچ صحبت خصوصی و فردی با کسی نداری ، چه اشکالی داره 

قبل اینکه چیزی بگه،  بقیه چی رو میخوان بفهمن 

اینکه به گوش همه هم برسه خانم فلانی غیر از مسائل محل کار با کسی حرف نمیزنه و همه اینو بدونن به نفع خودت میشه بدون اینکه آدم خاصی خراب بشه 

شوهرم اومد محل کارم سروصدا کرد همه فهمیدن ابروی اون هیچی فردا پس فردا اسم منم میارن چون مطلقه است وا ...

بووو چ شوهر داغونی

شوهر من اداره اش ی خانومی تازه مطلقه شده .میگه انقد سنگینه فقط کارشو انجام میده .با کسی خوش و بش نداره میاد محل کار میره خونه

مردها چ اشغال شدن

بله عزیزم خودم خیانت دیدم دردش کشیدم بهم رحم نکرد حتی بچمون هم به چشمش نیاورد حالا این اقا همون قدر کثیف میخواد همون کار با زنش بکن

بووو چ شوهر داغونی شوهر من اداره اش ی خانومی تازه مطلقه شده .میگه انقد سنگینه فقط کارشو انجام میده ...

دقیقا منم همینجوری رفت وآمد ولی میدونی بدی جامعه ما اینکه تا مردا بفهمن طرف مطلقه است ذات کثیف شون نشون میدن خانمها هم اکثرا بفهمن پشت سر طرف حرف میزنن

اینکه به مرد زن دار بگی خارج از محدوده کاری هیچ صحبت خصوصی و فردی با کسی نداری ، چه اشکالی داره  ...

اشکال نداره فقط به ذهنم نمیرسید چی بگم بهش یه لحظه استرس گرفتم اخه دوست ندارم اسمم سر زبونا بیفته بعدم اینقدر بی ارزش نشدم که رنجی که کشیدم برای کسی ایجاد کنم

ملت بی فرهنگی داریم.مردای شهوتیه بدبخت 

🥺 دقیقا رفتار این اقا باهام زمانی عوض شد که فهمید جدا شدم