2777
2789
عنوان

عجیب ترین حسادتی که دیدین چی بوده؟

1320 بازدید | 66 پست

یکی از دوستام یه روز زنگ زد گریه میکرد میگفت چرا من اینقدر بدبختم شانس ندارم؟ امروز با فلانی رفتم بازار فقط ۵۰ میلیون طلا خریده، مردم چقدر شانس دارن خوبه که آدم درستی  هم نیستاااا خدا اینقدر شانس بهش داده و شروع کرد کلی غیبت و افشای اسرار زندگی اون بنده خدا 😒

حالا اون طرف یه خانم کارمنده که واسه این حسود خانوم چند بار ضامن وام پیدا کرده، چقدر برای وامش به این و اون رو زده، چقدر بهش پول قرض داده ، کار براش پیدا کرده 

منم گفتم خدا نون نیتش رو داده اما همین که خوبیاش رو داری با بدی جواب میدی خدا قهرش میگیره اون در ازای این همه خوبی فقط باهات درددل کرده بهت اعتماد کرده همینم واسش نگه نمیداری

میخواست حرفای بدتر بزنه دیگه بحث رو عوض کردم

حسادت فقط واسه چند گرم طلا؟؟؟ 

یعنی داشت سکته میکرد 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب جوابشو دادی👏

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

حسادت مادرم به من و خواهرم

میخواد سر به تن ما نباشه کلا از دختراش متنفره

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

خالم به لباسم که تازه خریده بودم آدامس چسبوند😪🌴

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

به لباس😐  که عین مال من نباید بخری 🙄🙄

خیلیا دوست ندارن اینو

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من کارمندم و با حقوقم خونه و طلا و چیزایی که همه میخرن خریدم.اقوام مادریم همه جا پخش کردن خرباکاره و با .... این همه پول درمیاره.و چون مجردم گفتن که چون خرا.به نمیتونه شوهر کنه