2777
2789
عنوان

حنابندون شب عروسی بگیریم؟

898 بازدید | 17 پست

بچها ما دیگه وقت نداریم شب قبل از عروسی جشن حنابندان بگیریم،بنظرتون یه سینی حنا تزیین کنیم و چنتا دستمال قرمز برا رقص 

محلی همون شب عروسی تو تالار مثلا قبل شام برقصیم با سینی و حنا بزاریم؟زشت میشه اینطوری؟من خیلی حنابندان دوس🥲بعد اصلا ایده ندارم ندیدم جایی نمیدونم باید چیکار کنیم

چون میگی دوسداری خب ی شب جدا بگیرین .باهم جالب نیست.

شب قبل عروسی نشد ی هفته قبلش خب

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما عمدتا بعد شام حنابندون میگیریم چند نفر لباس محلی بپوشن سبد تو دستشون باشه پر گلای پرپر شده عروس وسط برقصه اونام حلقه بزنن و گلارو بریزن رو سرش خیلی قشنگ میشه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

ببین یه شب قبل عروسی نگیر مصیبته

چند روز فاصله بنداز

مسافرت رفتم همدان عروسی یه آشنایی

اونام حنابندونشون شب قبل عروسی بود تا ۳ توی تالار بودیم

واقعاااا عذاب دهنده بود برای همه

خصوصااااا عروس

روز عروسی رفتم ارایشگاه دیدم عروسای ارایشگره روی مبل دارن بیهوش میشن

چشما قرمزززززز

چرا؟ شب قبل نخوابیدن صبح زود پاشدن

دقیقا سر حنابندون

اگر علاقه داری بگیری با فاصله باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون میگی دوسداری خب ی شب جدا بگیرین .باهم جالب نیست. شب قبل عروسی نشد ی هفته قبلش خب

یه هفته مونده تا عروسیم بعد خب نداریم که هزینه کنیم واسه یه شب جدا

ببین یه شب قبل عروسی نگیر مصیبته چند روز فاصله بنداز مسافرت رفتم همدان عروسی یه آشنایی اونام حناب ...

دلم میخواد همون شب عروسی تو تالار بگیریم.یه هفته مونده تا عروسی دیگه وقت نداریم هزینش هم نداریم

ما تو یه شب گرفتیم اصلا هم زشت نشد گیفت سفارش دادیم سبد حنا سفارش دادیم مهمونا کادو دادن و گیفت گ ...

بعد چجوری مثلا داماد سینی حنا رو میاره و میرقصین و حنا میزارین؟من ندیدم جایی فقط چون خیلی دوسدارم میخوام حتما بگیرم

بعد چجوری مثلا داماد سینی حنا رو میاره و میرقصین و حنا میزارین؟من ندیدم جایی فقط چون خیلی دوسدارم می ...

نه خواهرای داماد با سبد حنا و گیفت میرقصن داماد هم باهاشون میاد ولی شاباش میده بهشون نمیرقصه دیگه

عروس و داماد برای هم حنا میزارن 

مهمونا حالا هر کدوم دلشون خواست در حد ۵۰ تومن صد تومن کادو حنا میزارن رو دستتون شما هم بهشون گیفت میدین

خدایا شکرت🤲🍃