2777
2789
بوی

50 50 هم میشه

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی مال خودش اگه خیلی تعارف کرد بزار اون حساب کنه البته خودتم تعارف کن

این جور بهتره

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

دنگی

این بهتره 

صد در صد پسر ، اگه حساب نکرد همونجا کات کن،یعنی برا خودنمایی هم که شده برای جذابیت و جنتلمنی هم که شده فکرش نمیرسه خودش حساب کنه؟ 

و در ثانی اگه قرار های بعدی بود و تو دعوتش میکردی تو ولی قرار  اول فرق دارع

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

[QUOTE=279001598]ضایع نیس توی کافه حالا بخوایم دنگ بذاریم روی هم ؟ مخصوصا ک پسرعه پیشنهاد داده بریم؟[/QUOTE

اون دعوتت کرده باید خودش بده،ولی پول همراهت باهش ابروت نره

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟