2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفقه حق زنه چیرو میخوایی ثابت کنی

میگن ثابت کردن اینکه میداده یا نه سخته

من از اول عقد تا خود الان که ۳ ماه اومدیم خونه خودمون فقد یه مانتو شلوار خریده‌ اونم برای خرید عقد بود 

حتی کسایی  هم که میخوان توافقی طلاق بگیرن مهریه نمیگیرن یا طرفشون پول مهریه رو نداره نفقه رو حتما میگیرن

ولی بهترین کار مثل همون دوستمون که گفتن از مشاور حقوقی یا وکیل بپرسی بهترمیتونه راهنماییت کنه

مشکل جدی داری میخوایی طلاق بگیری اخه طلاق همیش اخرین راه ببخشید فضولی کردم در حدمن نبود بخوام راجب ...

اره مشکل از اول عقدمون شروع شده 

دروغ گو

رو حرفاش نمیمونه

میخواد منو جلو همه همیشه بده کنه تا خودش خوبه باشه

هیچ احترامی برای خانوادم قاعل نیست

تعادل شخصیت نداره

به شدت بدبینه خیلی مثلا آب میاره میگه داری با نفرت میاری عشق نیست 

هرکاری میکنم براش مخم نیست 

من یکباره نشده غذای حاضری درست کنم یا غذای بد میگه تو هیچ وقت به من غذا ندادی

قبلا به خودش آسیب میزد الان چند شب پیش در حد مرگ منو زده اونم بدون هیچ دلیلی یه جوری دروغ میگه که 

میگه اون منو رده در صورتی که من اصلا نزدم 

و...............

هرکاری کردم تو یکسال حتی یک درصد بهتر که نشد بدترم شده

اره مشکل از اول عقدمون شروع شده  دروغ گو رو حرفاش نمیمونه میخواد منو جلو همه همیشه بده کنه ت ...

خوب کاری میکنی بهترین کار روداری انجام میدی

وقتی کتک زد رفتی پزشکی قانونی طول مدت بگیری که سندی داشته باشی برای طلاقت