2777
2789
عنوان

خانمایی که آ یو دی داشتن

195 بازدید | 18 پست
چقد مطمئنه واسه جلو‌گیری ؟میگن بعد گذاشتنش تا یک ماه نمیتونی رابطه داشته باشی درسته؟
اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

ميشه رابطه داشت فقط دوماه اول يكم بايدمراقب باشى چون خيلى مطمئن نيست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=278999823] خب چند ماه یکبار باید بری واسه چکاپ [/QUOT 

هر ۶ ماه یبار باید بری سونوگرافی منم یه زمانی داشتم رفتم برداشتمش 

اصلا خوشم‌نمیاد ، هی لکه بینی و پریود سنگین و کمردرد، خواهرمم تو خونه تکونیش نگو جابه جا شده بود الان بچش ۵ سالشه 😂

🤍🌱
میشه رابطه داشته باشی ولی تا پریود بعدی باید محافظت شوه باشه بعدش دیگه آزادی من داشتم راضی بودم ۱۰سا ...

میخام برم بزارم تازه زایمان کردم چند وقت بعدش برم بزارم؟

و‌این ک شما کدوم مدلشو داشتین؟موقع رابطه اذیت نمیکرد؟احساس نمیشد ؟

میگن ها رو گوش نده برو پیش یه دکتر خوب و کار بلد برات بزاره بهش بگو حتما هم مسی بزاره نه پلاستیکی،ا ...

دکتری ک زایمانم کرده یکی از بهتریناس گفتم بهش گف میذارم برات. واسه گذاشتنش باید بری بیمارستان یا تو مطب انجام میشه؟نیاز به بی حسی داره؟

من ۵ سال داشتم ولی جلوگیری طبیعی هم میکردیم چون تخمدانام خیلی فعال بود.

واسه منم به شدت فعاله و‌تمام ترسم اینه ک بچه بعدیم شیر به شیر بشه و من به فنا برم