2777
2789
عنوان

درمورد پریودی یه لحظه بیاین خواهشا

137 بازدید | 14 پست

من درست ۱ فروردین وقت پریودمه ولی واسه مسافرت برنامه چیدیم و نمیخام پری شم به نظرتون قرص ال دی تا ۱۳ فروردین بخورم به تاخیر میندازه؟ یا ۳_۴ روز از الان بخورم قطع کنم پریود میشم به نظرتون؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که خدارو شکر الان پریود شدم وقتی بریم مسافرت خیالم راحته 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ارع اگ سه چهار روز بخوری قط کنی میشی ولی اگ ادامه بدی نمیشی تا موقع ای ک قط کنی لعنت ب پریودی😂

۱۰‌روز مونده به پریودی هراز گاهی هم‌تاخیری میشم ممکنه بعد سه چهار روز بشم‌یعنی؟

ببین پنج روز قبل اینکه پریود بشی شروع کن ب خوردن هر ۲۴ساعت یکی بخور دیگ تا وقتی از سفر میای بعد قط کن

من الان هستم ولی واسه ۱۳بدر دوباره میشم از الانم ناراحتم ک‌چرا سیزده بدرم خراب میشه

چاره ای نیست من مامانم اینا نذاشتن قرص بخورم گف بخوری واسه تاخیری منو و خودت ولی شوهرمو راضی کردم گف برات میخرم‌استفاده میکنی به هیشکیم نگو یعنی خیلی عوارض داره؟ 

من ببار سر ی مراسم مهم می خواستم پریود نشم دو سه روز مونده ب موعد پریودم  شروع کردم ب خوردن تا وقتی قطع نکردم نشدم دیگه ولی قرص میخورم حال بدی داشتم