2777
2789
عنوان

عکس رنگی انداختم

216 بازدید | 7 پست

دردش مثل نگه داشتن دستشویی موقعی که دل‌درد پریودی داریه.اونم فقط وقتی که مایع حاجب رو تزریق میکنن.به من قبلش آمپول دیازپام زد یه شیافم داد بذارم که درست و حسابی نذاشتم همش درمیومد😄 ۵ روز قبلشم داکسی سایکلین میخوردم سفالکسین و مترونیدازول هم بهم داد که همراه با داکسی تا۵ روز بعدش بخورم.من دوست ندارم بخورم همش حالت تهوع و سرگیجه میگیرم🤕.مشکلم فقط رحم کمانیه

دکتر گفته بعد عید بیا جوابتو ببینم.به نظرتون الان که مشکلم رحم کمانیه چی بهم تجویز میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیازپام زدی میخاسی دردم حس کنی🤭🤭البته الان دیگ ه بیهوش موقت میزنن همونم نمیفهمی..رنگین کمان بهت م ...

چون گفتم صرع دارم چشمش ترسید یه آمپول دیازپام و یه آمپول دیگه زد شیاف داد نیم ساعت تا یه ساعت منتظر بودم تاثیرش رو بذاره یهویی سرم گیج رفت نتونستم روپا وایسم رفتم رو تخت دراز کشیدم دیازپامه خیلی سنگین بود واسم.گفتم تاثیر کرد دیگه بیا عکسو بنداز

واقعا؟لوله هات انسداد داشت یا آمپول نزدن بهت؟

ن هیچ مشکلی نداشتم لوله هام باز ن هیچ آمپولی نزد شیاف و قرصای قبلی خودم . ولی دردش دردش داغووون . شوهرمم بود ترسیده بود .

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
چون گفتم صرع دارم چشمش ترسید یه آمپول دیازپام و یه آمپول دیگه زد شیاف داد نیم ساعت تا یه ساعت منتظر ...

البته اون میدازولام واسه بیهوشی موقت میزنن واسه تشنج هم خوبه🤭🤭میزد یعنی مشکلی نبود