2777
2789
عنوان

ارشد فراگیر پیام نور بدون کنکور

159 بازدید | 4 پست

سلام من آبان ماه توی سایت ارشد فراگیر پیام نور بدون کنکور ثبت نام کردم اما نمیدونم آزمون کی هست کسی هست راهنمایی کنه در ضمن خودخوانده برداشتم لطفا کمک کنید ممنون

عزیزم اون سایت کلاهبرداری بود فک کنم چون من خواستم ثبت نام کنم شهریه و اینا میخواستش که رفتم از پیام نور شهرمون پرسیدم گف که اصن همچین سایتی نداریم ما اگه قرار به ثبت نام باشه از طریق سازمان سنجشه 

حالا باز نمیدونم دقیق میخواین یه پرس و جو کنین از دانشگاه شهرتون 

پولم پرداخت کردین تو سایت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=278986475]عزیزم اون سایت کلاهبرداری بود فک کنم چون من خواستم ثبت نام کنم شهریه و اینا 

بله شهریه پرداخت کردم جزوه ام برام ارسال شده فقط تاریخ امتحان که ترم اول حساب میشه  را نگفته اگر کسی میدونه این فراگیر بدون کنکور چه جوری هست لطفا خبرم کنه ممنون

اینجوری گفته بود که ارشد فراگیر پیام نور بدون کنکور هست ترم یک چند تا درس ارائه میشه اگر امتحانش قبول شدی وارد فراگیر میشی و بعد اون دروس که امتحان دادی  ترم یک واست حساب میشه