2777
2789

هم عسل سیاه دونه خوردم موثربود هم زیره 

یه قرصی هم بوویادم نمیاد همون موقع درمان شد 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم عسل سیاه دونه خوردم موثربود هم زیره  یه قرصی هم بوویادم نمیاد همون موقع درمان شد

فکر کن شاید یادت اومد

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

فقط صبح ناشتا میخورم چیکارکنم از قرص خودن خسته شدم  

بخور توکلت ب خدا باشه 

روغن سیاهدانه بخر بعد از دوران پریود شکمت رو قسمتی ک نواحی رحم هست رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و سشوار بگیر ک گرم بشه 

گرمیجات بخور سردی نخور استرس هم از خودت دور کن 

بخور توکلت ب خدا باشه  روغن سیاهدانه بخر بعد از دوران پریود شکمت رو قسمتی ک نواحی رحم هست رو ب ...

دقیقا اینم خیلی موثره مادرم بم میگف انجام بدم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍