2777
2789
عنوان

میشه💔

128 بازدید | 18 پست

برام دعا کنید خدا حاجتمو بده🙏🏻🥺

لایک کنید منم براتون دعا میکنم

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

ی ایت الکرسی برات میخونم 🥺🧡

خیلی ممنونم🥺❤

انشاالله خدا حاجت دل شما هم بده

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بلدی دیلیت اکانت کنی اینستا رو برام

اره بلدم ولی با همه فیلت رشکنا سایتش باز نمیشه باید امتحان کنم

عزیزم بلدی دیلیت اکانت کنی اینستا رو برام

میگم من امتحان کردم باز نشد

خودتون فیلت رشکن ندارید سایتشو بفرستم امتحان کنید؟ 

عزیزم بیا تاپیکم ک. نوشتم اینستا واردا بیان ببین ارور میده

ارور بخاطر فیلت رشکنت هست برای منم همین جور میشد با halo v pnامتحان کن من با اون تونستم حذف کنم ولی الان ندارمش گوگل استورم خرابه نمیتونم دانلود کنم خودت میتونی دانلود کنی؟

از فروشگاه دان کنم؟ 

اره برای من باز نمیشه وگرنه خودم دانلود میکردم البته صبحا نتا قوی تره اگر نشد بگو فردا صبح امتحان میکنم

عزیزم ی دقه اف نشو عکس وی پی. ان بفرستم بگی کدومه

باشه عزیزم مشکلی نیست