2777
2789

چه قرص دارو یا دمنوش جوابه  خواهش میکنم با حوصله بگید آبریزش بینی دارم از بس با دستمال تمیز کردم دماغ من زبر و قرمز شده  😭

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوشونده سرماخوردگی میگیرم از عطاری.دم میکنم میریم تو فلاسک.هر ساعت یک استکان یا نصف استکان میخورم..با قرص کلداکس و شربت یا قرص سیتریزین....زود راسته میشم...ببینم دست و پام دیگه سست شده و خیلی بیحالم سرم و امپول

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من دایما اب نمک غرغره میکنم و بینیهامم مدام میشورم که سینوسام عفونی نشه و اصلا قرض ابریزش نمیخورم 

دو روز اولم مایعات و دمنوش و دوای سرماخوردگی و ... خیلی زیاد میخورم و سوپ

استراحت محصوصا دو روز اول خیلی مهمه

عنبر نسا دود میدم 

و روز سومم میرم یه دوش اب گرم انگار نیریصی میشوره و میبره 

سه روز خوب میشم‌

خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️
من دایما اب نمک غرغره میکنم و بینیهامم مدام میشورم که سینوسام عفونی نشه و اصلا قرض ابریزش نمیخورم&nb ...

شستن بینی منظورم با اب نمکه 

ضمنا شربت زوفا عسلی اگر سرفه خشک داری 

و اویشن اگر سرفه خلط دار داری از داروخونه بگیر اینم خیلی خوبه

من دایما اب نمک غرغره میکنم و بینیهامم مدام میشورم که سینوسام عفونی نشه و اصلا قرض ابریزش نمیخورم&nb ...

ممنون از همگی و شما فقط دمنوش چی میخورین مثلا

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
ممنون از همگی و شما فقط دمنوش چی میخورین مثلا

دوای سرماخوردگی از عطاری بگیر اونو زیاد میخورم 

گاها بابونه چون ضد التهابه 

اگر بدنم عفونی سده باشه اویشن 

و ختمی سفیدم خوبه چرک خشک کنه

بخور پیاز عاالیه پیاز خرد کن  بریز تو یه قابلمه بدار بجوشه و بخور بده 

سوپتم با پیاز فراوون باشه و اصلا پیاز تفت ندی 

قرص جوشان ویتامین سی و ابمیوه هم زیاد بخور

دوای سرماخوردگی از عطاری بگیر اونو زیاد میخورم  گاها بابونه چون ضد التهابه  اگر بدنم عفو ...

شلغم بپز  بخور وابشم با عسل بخور

شلغم  خام و رنده کن با عسل بخور

برا ضعفتم سیب رنده کن با عسل و یه دره دارچین و گلاب قاطی کن بخور