2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برام حمد بخونین لطفا . جدیدا تو خونم راه میرم میترسم . اتگار یکی هس . یا یصداهایی میاد بچممم نوزاد . 

خیلی بی خوابی دارم .‌ارامش روحی میخام 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
همینجور ک ب اعتقادات بقیه احترام بزاریم ب اعتقادات ماهم احترام بزارن و به هرچیزی ک بهشون مربوط نیست ...

میفهممت🥲 تو ی چیزایی نظر میدن ک بخدااا بهشون ربطی نداره و الکی دل میشکنن حتی بعضی وقتا منو از چیزی متنفر کردن ک عاشقش بودم و همش دلم میخواسته انجام بدم

میفهممت🥲 تو ی چیزایی نظر میدن ک بخدااا بهشون ربطی نداره و الکی دل میشکنن حتی بعضی وقتا منو از چیزی ...

اره بخدا من خسته شدم از دخالت های بی موردشون با اینکه چندبار بهشون گفتم 

سعی کن متنفر نشی و انجام بدی وگرن همیشه اینطورن منم اینطور بودم ولی دیگ برام مهم نیست

میفهممت🥲 تو ی چیزایی نظر میدن ک بخدااا بهشون ربطی نداره و الکی دل میشکنن حتی بعضی وقتا منو از چیزی ...

بدبختیش اینجاس یکی از هشتادیا خوبش پیدا نمیشه که مث خودت باشه 

برام حمد بخونین لطفا . جدیدا تو خونم راه میرم میترسم . اتگار یکی هس . یا یصداهایی میاد بچممم نوزاد . ...

من بهم گفتن حرز امام جواد بگیرم یجور دعای خوبه البته هنوز نگرفتم ولی تحقیق کن اگ خوب بود بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  18 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش