2777
2789
عنوان

قبولی کنکور فقط تو سه چهار ماه

504 بازدید | 11 پست

کسی رو میشناسین با سه چهار ماه خوندن رشته ای قبول شه از تجربی ؟

من امسال می‌خوام پایه ام قوی شه حتی اگه قبول نشم برای سال دیگه چیزی تو چنته ام داشته باشم 

ولی اگه کسی رو میشناسین که تو چند ماه خوب خوندن قبولی آورده تو تجربی بگین انگیزه بگیرم یکم مرسیی،💋♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه هرچی وقت جدا دارم  موقعیکه خوابه و بازی میکنه سعی میکنم بخونم ولی اذیت داره دگ

اونطوری کمه کلا مگه چقدر بازی میکنه 

کلی هم صدامون میکنن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اونطوری کمه کلا مگه چقدر بازی میکنه  کلی هم صدامون میکنن

قبلاً از خوابم میزدم سه شب بیدار میشدم تا اون موقعی که اون بیدار شه که معمولا نه ده بیدار میشه شش ساعت میخوندم 

یکی دو ساعت ظهر و جمعا به زور هشت نه ساعت میشد که مادرشوهرم اومد شهرمون و عمل کرد موند خونه ما و من بهش رسیدم درس هام فراموش شد 

قبلاً از خوابم میزدم سه شب بیدار میشدم تا اون موقعی که اون بیدار شه که معمولا نه ده بیدار میشه شش سا ...

امیدوارم جواب تلاش هات رو بگیری ❤

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤