2777
2789
عنوان

ی سوال

69 بازدید | 7 پست

دوستان من ۲۲هفته باردارم بعد با اینکه غذاخوردنم خیلی رعایت میکنم ولی بازم وزنم میره بالا یعنی با اینکه نسبت ب قبل غذام زیاد نشده هیچ بلکه کمم شده اما بازم وزنم اضافه میشه کسی دلیلش و میدونه؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر نرمال هست که هیچ ولی اگر افزایش وزن ناگهانی داشتین حتما حتما به پزشکتون مراجعه کنین. 

سعی کنین نمک اصلا مصرف نکنین یا خیلی خیلی محدود. مایعات و آب فراوون هم برای شما و نی نیتون خیلی خوبه.

ضمنا اگر دستگاه فشار خونه دارین فشارتونو چک کنین‌. امیدوارم به سلامتی فارغ بشین

نه چیزی نیست! طبیعیه. افزایش وزن ناگهانی یعنی مثلا توی یک هفته سه چهار کیلو اضاف کنین

اخه من رژیم غذاییم و رعایت میکنم اما هفته نیم کیلو‌وزن اضافه میکنم طبیعیه؟

هفته ۲۰ به بعد بیشتر وزن گیری دارین گلم. بعد از زایمان بخاطر شیردهی زود کم میشه. بعد وزن جفت و جنین هم هست. نگران نباشین. توی بارداری سعی کنین همه چی مصرف کنین. به رژیم گرفتن و محدود کردن خودتون فکر نکنین. کوچولوتون به غذاهایی که شما میخورین نیاز داره‌. نه اینکه خیلی زیاد بخورین نه! به اندازه ولی مقوی!