2777
2789
عنوان

تجربه تشنج کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت ۴ از خواب بیدار شد دیدم تنش داغه بهش بروفن دادم تبش ۳۸ و ۱ دهم بود بعد یه ربع بعدش باز دما بدنش ...

الاهی بگردم برات عزیزم منم پسر اولم همراه با تب تشنج می‌کرد اولین بار ۱۴ ماهگی بود بردیم بیمارستان مشخص شد که وراثتیه برای پسرم چون همسرم هم تا ۵سالگی همین طور بوده تحت نظر دکتر زمانی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بود بلوار کشاورز میبردمش الان ۶ سالش شده خداروشکر خوب شده و از سرش افتاده از آخرین تشنجش ۲ تا ۳ سال میگذره خداروشکر پسر منم دارو مصرف می‌کرد آخرین نوار مغزش هم خوب بود خداروشکر 

نگران نباش مادر گلی خوب میشه کسی نبود به من اینارو بگه ولی من به تو میگم که هیچ نگرانی نداره فقط مراقب تبش باش و تحت نظر دکتر خوب باشه هیچ نگرانی نداره 

هر کس به وسعت تفکرش آزاد است...☘️
دقیقا بچه منم باباش و عمه و خواهرزادش تشنج تب داشتن 

منم همسرم تشنج میکنه اما با تب نیست همینطوری تشنج میکنه.

ولی خب دارو مصرف میکنه از وقتی. داره دارو مصرف میکنه خداروشکر تشنج نکرده

مت فوبیای تشنج دارم هر حرکتی از بچم میبینم فکر میکنم تشنجه دوماهشه  ایشالا گل پسرت کامل خوب بش ...

برعکس من ب تشنج فکرم نمیکردم ینی مراقب بودما ولی از خودم ب دور میدیدم 😓الهی هیچ مادری این لحظه ها رو نبینه منم نبینم شماهم فقط سلامتی بچتو ببینی

برعکس من ب تشنج فکرم نمیکردم ینی مراقب بودما ولی از خودم ب دور میدیدم 😓الهی هیچ مادری این لحظه ها ر ...

عزیزم ارثیه نگران نباش وقتی دارو مصرف کنه اصلاااااا تشنج نمیکنه. اصلا .

من همش فکرم ب اینه ک اگ بچه بیارم تشنج کنه چی.  چون میگم ک شوهرم تشنج میکنه.

توام ببرش دکتر مغز مطمئن باش دیگ هیچ وقت تشنج نمیکنه

دکتر اطفال اخه چی می‌دونه راجب تشنج. ببرش پیش مغزو اعصاب اونا میدونن. بخدا ما میریم مطب یچه های کوچ ...

دختر داییم فوق تخصص مغز و اعصابه ولی دکتر بچم نبوده هربار ازش مشورت میگیرم چون ازم دوره ولی دکتر خودش سه شنبه نوبت دارم

متاسفم گلم.انشاالله خدا خودش کمکتون کنه ولی خب میفهمم چقدر سخته .شما هم ناراحت نباش ای ن اتفاق در اث ...

مرسی عزیزدلم انشالله قربونت برم مرسی 

انشالله شماهم بچت همیشه تو سلامتی کامل باشه

الاهی بگردم برات عزیزم منم پسر اولم همراه با تب تشنج می‌کرد اولین بار ۱۴ ماهگی بود بردیم بیمارستان م ...

ممنون عزیزدلم

میگم چه دارویی یود 

اسم داروش یادته؟ 

بعد چه مدت بهش دادی؟ 

پناه میبرم به خدا منم هم شوهرم تشنج کرده هم عمه بچم هم خواهرزادش ارثیه 

ولی متاسفانه بچه من هم با تب ۳۸ بود هم مدت زمانش یکم طولانی یود همین نگرانم کرده خداروشکر نوارمغزشم دفه اول خوب بود