2777
2789
عنوان

تجربه تشنج کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بگردم الهی .چقدر اذیت شدید جفتتون .درک میکنم تو چه حال و هوا استرس باری هستی،😭

بار اول با تب بالا بود اما ایندفه ک با تب پایین بود دارم داغون میشم میگم خدایا من چ خاکی سرم کنم چ کنم این بچه تب نکنه اخه😔😔😔😔

ببین حتماااا باید دارو بخوره. حتماااااااااا.  اصلا بی‌خیال تشنج نشید.  

دختر داییم دارو براش تجویز کرد اما دکتر اطفال گفت لازم نیست و دکتر مغز و اعصاب اطفالم سه شنبه نوبت دارم هرچی اون گفت دیگه 😓

بار اول با تب بالا بود اما ایندفه ک با تب پایین بود دارم داغون میشم میگم خدایا من چ خاکی سرم کنم چ ک ...

مت فوبیای تشنج دارم هر حرکتی از بچم میبینم فکر میکنم تشنجه دوماهشه 

ایشالا گل پسرت کامل خوب بشه 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏
اگر بچه تون تب داره اصلاااااا نخوابید و اگرم مریضه و تب نداره حتما ساعت تنظیم کن زود ب زود بهش نگاه ...

برا پسرت حمد میخونم ان شاا..که دیگه هیچ وقت تشنج نمیکنه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دختر داییم دارو براش تجویز کرد اما دکتر اطفال گفت لازم نیست و دکتر مغز و اعصاب اطفالم سه شنبه نوبت د ...

دکتر اطفال اخه چی می‌دونه راجب تشنج. ببرش پیش مغزو اعصاب اونا میدونن.

بخدا ما میریم مطب یچه های کوچیک میارن ک دارو مصرف میکنن .  یکی بود 18سال بود دارو مصرف میکرد. ب

دکتر گفت بچه ای ک بدنش تحمل تب نداره کاری به تب بالا و پایین و یا حتی کنترل تب نداره بخواد بکنه میکن ...

متاسفم گلم.انشاالله خدا خودش کمکتون کنه ولی خب میفهمم چقدر سخته .شما هم ناراحت نباش این اتفاق در اثر اهمال گری شما نبوده و انشاالله دخترتون هر چه سریعتر سلامتی قبلشو بدست میاره و این اتفاق هیچ وقت تکرار نمیشه