2777
2789
عنوان

تجربه تشنج کودک

1654 بازدید | 57 پست

بچم ۱۸ ماهشه کم کم

یبار ۸ ماه پیش تشنج کرد باز ۵ روز پیش با تب ۳۸ درجه تشنج کرد متاسفانه😔

دکترش گفت چون ۱۲ دقیقه طول کشیده سری قبلم طولانی بوده با اینکه نوار مغزش خوب بوده باید دارو بخوره 

کسی بوده بچش دارو بخوره؟؟؟ چند مدت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چطور تشنج کرد ؟ حتی با وجود تب بر؟ تبش مهار نشد.؟ علائمش چی بود

ساعت ۴ از خواب بیدار شد دیدم تنش داغه بهش بروفن دادم تبش ۳۸ و ۱ دهم بود بعد یه ربع بعدش باز دما بدنش گرفتم ۳۸ و ۲ دهم شده بود بعد از دو سه دقیقه تشنج کرد 

به همین راحتی😔😔😔چشاش به یک جا خیره بود میلرزید و هر دو سه ثانیه یبار دست و پاهاش میپرید 😭

تا ۶ سالگی باید دیازپام مصرف کنه بچتون هر وقت که تب کردو از ۳۸ درجه داشت بیشتر می شد. البته دز و نحو ...

الان دیگه دیازپام تمویز نمیکنن عزیزم چون عوارضش خیلی زیاده 

دکترش گفت اگر بیشتر از ۵ دقیقه تشنجش طول کشید دیازپام بزار 

که اصلا واسه بچه من تاثیرم نداشت بردمش اورزانس بهش امپول زدن که درست شد

ساعت ۴ از خواب بیدار شد دیدم تنش داغه بهش بروفن دادم تبش ۳۸ و ۱ دهم بود بعد یه ربع بعدش باز دما بدنش ...

بمیرم الهی .چقدر سخت .وای پس باید بچه مریض و تو خواب همش کنترل کرد.الان خوبه؟

بمیرم الهی .چقدر سخت .وای پس باید بچه مریض و تو خواب همش کنترل کرد.الان خوبه؟

اگر بچه تون تب داره اصلاااااا نخوابید و اگرم مریضه و تب نداره حتما ساعت تنظیم کن زود ب زود بهش نگاه بنداز ک تب نکنه 

خداروشکر الان خوبه دعا کنید دیگه تشنج نکنه

دکتر نگفت بهتون چرا با وجود تب بر مهار نشده تبش؟

دکتر گفت بچه ای ک بدنش تحمل تب نداره کاری به تب بالا و پایین و یا حتی کنترل تب نداره بخواد بکنه میکنه 

راستم میگه دفه های قبل بچه من تب ۳۹ درجه هم میشد تشنج نکرد ولی این دفه با تب پایین کرد 

نمیدونم فک کنم فقط خواست خدا هست 😔