2777
2789
عنوان

دو نوع خانم داریم...نظر سنجی

187 بازدید | 16 پست

کسایی که هر روز تو خونه مشغول کارن کساییم که جمع میکنن ۳ ۴ روز یه بار تمیز میکنن.

خانمایی که هر روز مشغول کارن انزژیشون بالاتره؟افسردگی ندارن؟!

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من خوشم نمیاد  مگه اخه ادم حمال دنیا اومده  تا کی بشور بساب  ادم نیاز داره ک ی ...

اونکه بله.ولی وای من یه زنعمو دارم ببین خونش انقددددددددرررررررررررر تمیزه انقدر تمیزه یعنی حتی تو راه پلشون میشه سفره انداخت ناهار خورد .دیگه جچوری بگم؟شاید باورت نشه سینک اشپزخونشو هر سری که اب باز میکنه بعدش خشک میکنه با دستمال .هر وقت میرم اونجا انگیزه تمیزی میگیرم

دیدم افسردگی هم دارن ولی مدام در حال فعالیتن

اوهوم ولی مشغول بودن خیلی بهتر از بیکار موندن یا کثیف موندن خونس

منم همش تمیز میکنم باز کثیفه

لابد بچه کوچیک داری؟خونه مادرم اینا هم همینطوره چون بابام ایتا شلختن کلا منم اینجوریم ولی کمتررررر .

قبلا بودم یه مدته درگیر افسردگیم 

خب همون مشکلات فکرتو آزاد نمیذاره که شنگول باشی 

هرکسی حال روحیش خوب باشه انرژیشم زیادمیشه همیشه سرحال و توپه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲