2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من  ۵ کیلو تو یه ماه  الانم میخام چاق شم ولی دیگه نمیتونم شیره

چطوری؟

برنگشت؟

شنیدم خرما هم خوبه ولی دندون دردمیگیرم زیادبخورم

شیره رو چطور بخورم؟بااب موقع خاب؟یابعد غذا؟

...
اره من  ۵ کیلو تو یه ماه  الانم میخام چاق شم ولی دیگه نمیتونم شیره

چطوری؟

برنگشت؟

شنیدم خرما هم خوبه ولی دندون دردمیگیرم زیادبخورم

شیره رو چطور بخورم؟بااب موقع خاب؟یابعد غذا؟

...
چطوری؟ برنگشت؟ شنیدم خرما هم خوبه ولی دندون دردمیگیرم زیادبخورم شیره رو چطور بخورم؟بااب موقع خاب؟ ...

خرما چاق نمیکنه من روزی بیس الی سی تا میخوردم فایده نداش.کیک خامه بخور یا موز 

خرما چاق نمیکنه من روزی بیس الی سی تا میخوردم فایده نداش.کیک خامه بخور یا موز 

خو میگن باید بعدغذاخورده شه خیلیا میگن جواب گرفتن

بعدشم شیرینی های مصنوعی چاقی شکمی میاره مضره ولی قند خرما وشیره و کشمش اینا طبیعیه خو

ی تاپیک دیگ دیدم باشیره انگور تو دوهفته چاق شده ۱۰کیلو دارم اونو انجام میدم

...
خو میگن باید بعدغذاخورده شه خیلیا میگن جواب گرفتن بعدشم شیرینی های مصنوعی چاقی شکمی میاره مضره و ...

چشت آب نخوره همش الکیه.تاغذا نخوری چاق نمیشی من خیلی لین چیزا مصرف داشتم و دارم ولی تا غذام زیاد نکردم چاق نشدم .

سه قاشق بعد سه وعده

ینی با شیره چاق شدی یااشتهات زیاد شد؟

اخه یگی میگف روزی ۶،۷لیوان شربت درس میکرده شیره انگور میخورده تو دوهفته ۱۰کیلوچاق شده باشیره ن اینک اشتهاش زیادشه و اصلا عوارض و برگشت هم نداشته ۵،۶سال پیش خورده بوده

...