چن روزه لباس زیرم همش خیس میشه زیاد خیلی نگرانم سونو یه هفته پیش دادم خوب بود همه چی
بنظرتون از چیه؟
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
عزیزم ، من بتام بعد دو روز موعد ۱۸۳۰ بود بنظرت ممکنه دوقلو باشه؟
والا نمیدونم اصلا نمیشه به بتا اعتماد کرد 😂
اطراف من بوده با بتای ده هزار یه قلو بوده
با بتای هشت هزار یه قلو
منم با بتای پایین هزار دوقلو
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ، من بتام بعد دو روز موعد ۱۸۳۰ بود بنظرت ممکنه دوقلو باشه؟
ولی بودن هم کسایی که با بتای بالا دوقلو باردار بردن
نمیدونم والا،به دکترم با ترس گفم ممکنه دوقلو باشه؟😰خندید گف نگران نباش،این هفته باید برم صدای قلبشو ...
انشالله اول سالم باشه و صدای قلبشو بشنوی
بهد اگ دوس داری دوقلو باشه😅😅😅
نری بیمارستانا معاینت میکنن خیلی خطر داره ب دکترت بگو نگرانم نباش من انقد ترشح داشتم تازه لک ...
ان شاءالله تولد دخترتون مبارک باشه عزیزززززمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍
ان شاءالله در پناه خداوند و صاحب این شب های عزیز، حضرت علی (علیه السلام)، و در کنار عزیزانشون، عمر با عزت و طولانی و سرشار از شادی و موفقیت و سلامتی داشته باشن. 😍😍😍
🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ان شاءالله تولد دخترتون مبارک باشه عزیزززززمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍 ان شاءالله در پناه خداوند و صاحب ...
مرسی عزیزمممم
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
سلام عزیزم شما خودتون دوقولو باردار شدین یا بادارو ؟ لطفا راستشو بگین جدیدا اشناهامون با دارو باردا ...
سلام گلم من والا با دارو نبوده طبیعی باردار شدم
عزیزم با علایم ازمایش دادی یا بی علایم یک روز ب موعد دکترت گفت بده یا خودت دادی اکثرا میگن بعد تاخیر ...
خودم رفتم ازمایش دادم علائمی نداشتم عزیزم