2777
2789
عنوان

دلتنگ آدمایی هستم که ...

90 بازدید | 8 پست

اهل تاپیک زدن نیستم و صرفا یه خواننده خاموشم 

ولی امشب دلم خواست برا یبارم شده تاپیک بزنم واز احساسی که دارم بگم.

شاید مسخره بیاد ولی حتی نمیدونم چه احساسی دارم 

دلتنگم؟ خستم؟ ترسیدم یاچی!؟ 

من یه ادم تودارم که از دور وبیرون خیلی قوی و بی احساسم که از کنارهمه چیز با یه لبخند رد میشم ولی از درون دارم متلاشی میشم خیلیام فک میکنن خیلی مغرورم منم ادمم گاها دلم میخواد ازاحساساتم بگم توجمع دوستام بگم بخندم ازهردری حرف بزنم ولی همیشه یه خط بازدارنده ای بین خودم وبقیه کشیدم همه حرفام رومیریزم توخودم حتی چیزای مفت وبی ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقد ریختم توخودم و نقاب زدم به چهره ام که تمام رفتارام فیلم شده وهیچوقت خودم نیستم حتی جلوی کسایی که دوستشون دارم.

دلتنگ ادمایی میشم که حتی نمیدونم بهم فکر میکنن یانه 

یا دلتنگ کسایی که دیگه نیستن و هیچوقت نتونستم بخاطر نبودنشون یه دل سیر گریه کنم و خودمو خالی کنم همش خنده هاشون چهره هاشون ازجلوچشام میگزره روزای خاکسپاریشون که بغض سدراه گلوم شده بود وهنوز هست چون نمیتونم گریه کنم میترسم خیلی ازاینکه نقابم شکسته بشع 

هر کاری میخوای بکن ولی هیچ وقت هیچ وقت احساساتت رو خفه نکن نابودت میکنه

نمیتونم خیلیی میترسم .

احساساتیم که میگم چیزای خیلیی عادین مثلا نمونش اینه منم مث دخترای دیگه عاشق ارایش و لباسای رنگارنگ و ...اما نمیدونم چرا نمیتونم اینطوری باشم طوری جلوه کردم انگار ازارایش متنفرم از مدهای هرروزه

منم مثل توام ولی دوس دارم یاد بگیرم هیچی رو تو دلم نگه ندا م همش بحرفم به در و دیوار اما نه به ادمای ...

شایدمسخره بنظر بیاد من بااین اوضاعم روانشناسیم میخونم همش میگم اصلا به کی میخوام کمک کنم .

شایدمسخره بنظر بیاد من بااین اوضاعم روانشناسیم میخونم همش میگم اصلا به کی میخوام کمک کنم .

ما درونگرا ها همینیم بلدیم به همه کمک کنیم ولی به خودمون که میرسیم کم میاریم ما رو انگار ساختن برای خود درگیری من که اینجوری ام همیشه خودمو توبیخ میکنم 

ما درونگرا ها همینیم بلدیم به همه کمک کنیم ولی به خودمون که میرسیم کم میاریم ما رو انگار ساختن برای ...

اهوم این اوضاع به سلول سلول بدنم رسیده درد روح باجسم قاطی شده اصلا نمیدونم دیگه کجام درده روحمه جسممه